Search

Ξεκίνημα με υψηλές φιλοδοξίες για τον νεανικό ΑΠΟΞ με Απόστολο Κουτρουλό στο τιμόνι!(+pics)

Υπό τις οδηγίες του Απόστολου Κουτρουλού ξεκίνησε η νέα εποχή του ΑΠΟΞ, που το απόγευμα της Δευτέρας(22/7) πραγματοποίησε την πρώτη προπόνηση της χρονιάς.

Παρουσία αρκετών παιδιών που προέρχονται απο τα τμήματα Υποδομής του συλλόγου, και με σημαντικό αριθμό παικτών που ήταν και πέρσι στην ομάδα αλλά και υπό δοκιμή νεαροί ποδοσφαιριστές ξεκίνησε το πρώτο τρέξιμο της χρονιάς υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας και του βοηθού του και προπονητή τερματοφυλάκων Μιχάλη Κοτζακελίνη.

Και τον Πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Καραγκιοζίδη μαζί με τον Τεχνικό Διευθυντή Κώστα Παπαβασιλείου να παρακολουθούν με γονείς και φίλους της ομάδας την πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής χρονιάς που βρίσκει τον φιλόδοξο ΑΠΟΞ στην Β’ κατηγορία του ξανθιώτικου ποδοσφαίρου.

Απο την πρώτη κιόλας προπόνηση ο κόουτς Κουτρουλός έδειξε πως θα “βγάλει το λάδι” των παικτών ώστε να τους έχει πανέτοιμους στο ξεκίνημα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων δίνοντας μεγάλη έμφαση στην φυσική κατάσταση και την καλό αγωνιστικό ρυθμό των παικτών του όπως συνηθίζει σε κάθε ομάδα που έχει προπονήσει.

Share it