Search

Ετοιμάζει νέο χτύπημα με Βιτσέντζο Ρενέλα η Ξάνθη!

Ο Βιτσέντζο Ρενέλα είναι ο «εκλεκτός» της Ξάνθης για την επιθετική της γραμμή και ο Ισπανός στράικερ μπορεί να λογίζεται παίκτης της ομάδας.

Γεννημένος τον Οκτώβριο του 1988 στο Πο, ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα των Κανών, συνέχισε στη Λουγκάνο και το 2008 τον αγόρασε η Τζένοα. Στη Γένοβα δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής και μεταξύ άλλων παραχωρήθηκε εκείνα τα χρόνια σε Γκρασχόπερς και Τσεζένα. Το 2012 ξεκίνησε η… ισπανική του «περιπέτεια», αρχικά με την Κόρδοβα και ύστερα με την Μπέτις, με την οποία πανηγύρισε την άνοδό του στην Πριμέρα Ντιβιαζιόν. Συνέχισε στη Λούγκο, τη Βαγιαδολίδ, την Εξτρεμαδούρα και πέρσι στην Κάντιθ, ενώ πέρασε και από τις ΗΠΑ για χάρη του Μαϊάμι.

Με ύψος 1.88, συνολικά στην καριέρα του μετρά, μεταξύ άλλων, 135 εμφανίσεις στη Σεγούνδα Ντιβιζιόν (30 γκολ), 15 στη Serie A (1 γκολ), 6 στην Πριμέρα (1 γκολ) και 31 στην 1η κατηγορία της Ελβετίας (9 γκολ). Πλέον θα γίνει κάτοικος Ελλάδος, καθώς συμφώνησε με την Ξάνθη και αύριο αναμένεται να ενσωματωθεί στην αποστολή της στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Share it