Search

Χατζίδης και Πασκαλέρης οι νικητές των Εφήβων Κ19 στην ΕΣΠΕΘΡ!

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 20 & Κυριακή 21 Ιουλίου 2019, στην Αγία Παρασκευή Αλεξανδρούπολης, το τουρνουά beach volley Juniors Regional 2019 της Α’ Περιφέρειας (Κατηγορία Κ-19) για Έφηβοι & Νεάνιδες, που συνδιοργάνωσαν οΑ.Ο. ΑΜΑΖΟΝΕΣ και το YaSu Beach bar υπό την αιγίδα της ΕΣΠΕ Θράκης-Αν. Μακ/νίας.

Οι Λάμπρος ΧΑΤΖΙΔΗΣ/Γιώργος ΠΑΣΚΑΛΕΡΗΣ, επικράτησαν στον Τελικό των Χρήστου ΠΟΙΜΕΝΙΔΗ/Μάριου ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ, με 2-0 σετ (21-18, 21-18) και αναδείχθηκαν Πρωταθλητές στους ΕΦΗΒΟΥΣ.

Οι νικητές θα εκπροσωπήσουν την Ένωση και διεκδικούν την απευθείας πρόκρισή τους στο κυρίως ταμπλό  του τελικού τουρνουά του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ19 που θα διεξαχθεί 02-04 Αυγούστου 2019 στη Ρόδο.

Μετάλλια και διπλώματα απένειμαν στους φιναλίστ και τις ομάδες που αγωνίσθηκαν στα ημιτελικά, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ειρήναρχος Κεμανετζής, το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος του Α.Ο. ΑΜΑΖΟΝΕΣ Γιώργος Μιχελής, και ο ιδιοκτήτης του YaSu Άγγελος Βούλκος.

Πολλές ευχαριστίες, , στο TMHMA ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ του Ε.Ε.Σ., στο YaSu και τον Άγγελο Βούλκο, στον  Δημήτρη Δήμου και τον Διαμαντή Τζεπκινλή από τον ΣΥΔΠΕ Θράκης-Αν Μακ/νίας,  στον Μάκη Δημητριάδη, τον Κώστα Αλεξανδρόπουλο, τον Θόδωρο Μαυρίδη και  σε όσους βοήθησαν, με οποιοδήποτε τρόπο, στην διεξαγωγή του τουρνουά.

Share it