Search

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι των Ελληνικών ομάδων στις αυριανές κληρώσεις της UEFA για τον 3ο προκριματικό σε Champions και Europa League!

Τους αντιπάλους τους στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions και του Europa League, θα μάθουν αύριο οι Ελληνικές ομάδες.

Πέραν του Ολυμπιακού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ που θα βρίσκονται σίγουρα και σε αυτή τη φάση των διοργανώσεων, στην κληρωτίδα θα μπουν επίσης Ατρόμητος και Άρης, μιας που η UEFA πραγματοποιεί τις κληρώσεις του 3ου γύρου πριν να διεξαχθούν τα ματς του 2ου.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός εφόσον περάσει το εμπόδιο της Βικτόρια Πλζεν, κάτι που σημαίνει πως θα έχει εξασφαλίσει την παρουσία του τουλάχιστον στους ομίλους του Europa League, θα τεθεί αντιμέτωπος με μια εκ των, Μπριζ, Κράσνονταρ, Ιστάνμπουλ Μπασάκσεχιρ και ΛΑΣΚ Λιντς, ενώ σε περίπτωση αποκλεισμού του από τους Τσέχους θα μεταβεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa, όπου θα αντιμετωπίσει μια εκ των Αούστρια Βιέννης, Άντβερπ, Νόρκεπινγκ – Λιεπάγια, Γκαμπάλα – Ντινάμο Τιφλίδας και Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ – Έσμπιεργκ.

Ο ΠΑΟΚ που ξεκινά την φετινή του Ευρωπαϊκή πορεία από τον 3ο προκριματικό του Champions League θα κληρωθεί με μια εκ των Άγιαξ, Σέλτικ-Νόμε Κάλιου, Κοπεγχάγη-TNS, Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Σαμπούρταλο, Μπάτε Μπορίσοφ-Ρόζενμποργκ, ΑΠΟΕΛ-Σουτιέσκα, ενώ η ΑΕΚ που ξεκινά στον αντίστοιχο γύρο της δεύτερης τη τάξη διασυλλογικής διοργάνωσης θα βρει μπροστά της μια εκ των Τραμπζονσπόρ, Ουτρέχτη-Ζρίνσκι, ΤΣΣΚΑ Σόφιας-Όσιγιεκ, Λουκέρνη-Κλάκσβικ, Μπνέι Γιεχούντα, Χόνβεντ (πρώην Βιντεότον ή Βίντι)-Κράιοβα.

Ο Ατρόμητος εφόσον αποκλείσει την Ντουνάισκα Στρέντα θα αντιμετωπίσει μια εκ των Γουλβς-Κρουσέιντερς, Λέγκια Βαρσοβίας-Κουόπιο, Γάνδη-Βιτορούλ, Μίντιλαντ, Άλκμααρ-Χάκεν, ενώ ο Άρης με την σειρά του εάν υπερκεράσει το εμπόδιο της ΑΕΛ Λεμεσού θα τεθεί αντιμέτωπος με μια εκ των Μπράγκα, Αλάκσερτ-Στεάουα Βουκουρεστίου, Σπαρτάκ Μόσχας, Μόλντε-Τσουκαρίτσκι, Στρασβούργο-Μακάμπι Χάιφα.

Να σημειώσουμε πως Ολυμπιακός και ΑΕΚ βρίσκονται στους ισχυρούς, ενώ ΠΑΟΚ, Ατρόμητος και Άρης στους ανίσχυρους. Η κλήρωση του Champions League θα πραγματοποιηθεί στις 13:00, ενώ του Europa League περίπου στις 13:25.

Share it