Search

Με Ντίρεσταμ η πρώτη προπόνηση της Ξάνθης στο Πράβετς!(+pics)

Μετά το πρώτο ρεπό το Σάββατο (20/7), η Ξάνθη το πρωινό της Κυριακής αναχώρησε για το βασικό στάδιο προετοιμασίας που και φέτος θα λάβει χώρα στο RIU Pravets της Βουλγαρίας.

Το πρωινό της Κυριακής η αποστολή αναχώρησε στις (07:00) από το ξενοδοχείο των αθλητικών της εγκαταστάσεων, το Le Chalet και λίγο πριν τις 14:00 έφτασε στον προορισμό της. Μετά το μεσημεριανό και τις λίγες ώρες ξεκούρασης η ξανθιώτικη ομάδα είχε προγραμματίσει απογευματινή προπόνηση με τις καιρικές συνθήκες να είναι πολύ καλές.

Την αποστολή της ομάδας που αναχώρησε απο την Ξάνθη για Βουλγαρία απαρτίζουν οι: Σταθάκης (τ/φ), Σάο Μπέντο (τ/φ), Στεπάνοβιτς (τ/φ), Άμπαντ (τ/φ), Μαλεζάς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Θυμιάνης,  Καρασαλίδης, Τενεκές, Λεωντσάκος,  Ντε Λούκας, Τζουρίτσκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Καμαρά, Ντε Αμορίμ, Φασίδης, Πολέττο, Μπαριέντος, Φάκκης, Γκαργκαλατζίδης, Σουλεϊμάν, Φοσέρ, Σόσα και Στάρτζεον. Ενώ στην Βουλγαρία μέσω Άμστερνταμ βρέθηκε και ο Μίκαελ Ντίρεσταμ που ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή.

Η ξανθιώτικη αποστολή συνοδεύεται από τον Team Manager Κώστα Τσαλίκη και όλο το προπονητικό και ιατρικό team. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Βουλγαρία, η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Χάποελ Χαντέρα (Τρίτη 23/7), την Ένωση Νέων Παραλιμνίου (Σάββατο 27/7), τη Νέα Σαλαμίνα (Τρίτη 30/7) και με τον Ολυμπιακό Λευκωσίας (Παρασκευή 2/8).

http://

Share it