Search

Νικηφόρο το πρώτο φιλικό του ΑΟΞ κόντρα στην Κ19!

Το απόγευμα της Παρασκευής (19/7) στο προπονητήριο της ομάδας στα Πηγάδια, η Ξάνθη έδωσε το πρώτο της φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Κ-19.

Λίγες ώρες μετά το τέλος των πρωινών ασκήσεων και μετά από 8 προπονήσεις μέσα σε 5 μέρες, ο Κίκο Ραμίρεθ είδε τους παίκτες του για πρώτη φορά εν δράσει με την φιλική αναμέτρηση κόντρα στην ομάδα Νέων. Το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε από τα γκολ στο 18′ και στο 75′ του Αλέξανδρου Γκαργκαλατζίδη,  με κεφαλιά το πρώτο μετά από σέντρα του Φασίδη και με πλασέ το δεύτερο μετά το κλέψιμο του Ντε Λούκας, ενώ στο 20′ ο Τσιλιγγίρης με πλασέ  είχε ισοφαρίσει σε 1-1. Στο 24′ δοκάρι είχε ο Πολέττο σε ένα παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες.

Η ομάδα Νέων που ξεκίνησε την προετοιμασία της στις 10/7, αποκόμισε σημαντικές εμπειρίες.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στράτος Σάββογλου (Παπαδόπουλος – Κοτινούδης).

ΑΟΞ: Άμπαντ, Λεωντσάκος, Λισγάρας, Τενεκές, Φασίδης, Καμαρά, Θυμιάνης, Σουλεϊμάν, Πολέττο, Φάκκης, Γκαργκαλατζίδης. Έπαιξαν και οι Μαλεζάς, Σάο Μπέντο (τ/φ), Σόσα, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Κοβάσεβιτς, Ντε Αμορίμ, Μπαριέντος, Φάκκης.

ΑΟΞ Κ-19: Σταθάκης, Χασάνογλου, Μανίσογλου, Τσιτσεκίδης, Νιαζήφογλου, Σπυριδωνίδης, Μπαζοΐδης, Γκατζόγιας, Τσιλιγγίρης, Κοτόπουλος, Τσιπούρας. Έπαιξαν και οι Ισαακίδης, Καρίδης, Αραμπατζής, Γκαρνέτας, Ελτουρούλ, Μάρκου, Μαρκοσιάν, Μπαμπούρης και Τασίδης.

Share it