Search

Έπιασε 18αδα ανανεώσεων ο Ηρακλή Ζυγού με Μπουδούρ, Πανέρη και Κωφίδη!

Σε ακόμη μια τριπλέτα ανανέωσης προχώρησε ο Ηρακλής Ζυγού που ανακοίνωσε την παραμονή των Μερτ Μπουδούρ, Αλέξανδρο Πανέρη και Στέλιο Κωφίδη(αριστερά στην κεντρική φωτό με τον αδερφό του Κυριάκο που επίσης θα αγωνίζεται και του χρόνου στον Ηρακλή) φτάνει αισίως στις 18 ανανεώσεις.

Θυμίζουμε πως ήδη έχουν γίνει γνωστό πως συνεχίζουν με την φανέλα του Ηρακλή οι Κυριάκος Κωφίδης, Κώστας Ευθυμιάδης, Άγγελος Χασιώτης, Γιώργος Τσακιράκης, Γιώργος Ψαρόπουλος, Νεκτάριος Πιλτικάκης, Νίκος Τηλεβερίδης, Κωνσταντίνος Τενεκές, Κυριάκος Μπαξεβάνης, Μανώλης Ανδρέου, Γιάννης Καράμπελας, Ανέστης Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Αρσενίου, Δημήτρης Καραμανής, Δημήτρης Ξουπλίδης. Ενώ θυμίζουμε πως έχει ανακοινωθεί και η πρώτη μεταγραφή του συλλόγου με την επιστροφή του Παύλου Κριεζή.

Η ανακοίνωση του Ηρακλή αναφέρει:

🔵Η διοίκηση του Ηρακλή Ζυγού Ξάνθης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επόμενη 3️⃣άδα των ποδοσφαιριστών που ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον σύλλογό μας. Τους θεωρούμε τρεις πολύτιμες μονάδες του Ηρακλή και είναι χαρά μας που θα είναι παρόντες και στο “ταξίδι” της Γ’ Εθνικής στην σεζόν 2019-20: Μερτ Μπουδούρ, Αλέξανδρος Πανέρης, Στέλιος Κωφίδης⚽️✔️

Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

Share it