Search

Έτοιμος για το άλμα στον ΑΟΚ ο Βασίλης Δόντσος!

Έτοιμος για την επιστροφή του σε ομάδα της Football League που βρίσκεται μια ανάσα απο την έναρξη της συνεργασίας του με την Καβάλα!

Όπως αναφέρει η proininews ο ξανθιώτης χαφ συνάντησε το βράδυ της Δευτέρας ιθύνοντες της Καβαλιώτικης ομάδας με τις δύο πλευρές να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία. Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα γίνεται αναφορά σε κρούση και στον συμπαίκτη του στον Άρη, Βασίλη Κουτσούμπα, που ωστόσο βρίσκεται ακόμη σε συζητήσεις με τους Καβαλιώτες. Εν αντίθεση με τον 23χρονο αρχηγό του Άρη, Βασίλη Δόντσο που είναι πολύ κοντά σε συμφωνία βλέποντας την προοπτική του ΑΟΚ ως μια καλή ευκαιρία να αγωνιστεί ξανά σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Βασίλης Δόντσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία του Ολυμπιακό Λεύκης Ξάνθης, και εν συνεχεία μεταγράφηκε στην Ακαδημία της Skoda Ξάνθη. Εκεί, αρχικά αγωνίστηκε στην Κ17 και αργότερα την Κ20, μέχρι τον Δεκέμβρη του 2014 που συνέχισε στον πρωταθλητή της ΕΠΣ Ξάνθης Άρη Αβάτου. Tο καλοκαίρι του 2015 πήρε μεταγραφή στην Γερμανία και την ακαδημία της Μάνχαϊμ, την Λουντφιγκσχάφενερ (Ludwigshafener SC), ενώ αγωνίστηκε επίσης σε Ζάκυνθο και Αστέρα Αμαλιάδης προτού επιστρέψει ξανά στην Ξάνθη για χάρη του Άρη Αβάτου ενισχύοντας τον δυναμικά στην άνοδο και άνετη παραμονή την τελευταία διετία στην Γ’ Εθνική και φυσικά την συμμετοχή στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας.

Share it