Search

Στις 20-21 Ιουλίου στην Αλεξ/πολη οι τελικοί Κ19 του Beach Volley στην ΕΣΠΕΘΡ

Οι Τελικοί των αναπτυξιακών (Regional Juniors) πρωταθλημάτων beach volley 2019 για την Α’ περιφέρεια, Κ 19 (Εφήβων – Νεανίδων) που έχουν γεννηθεί μετά την 1η Ιανουαρίου 2001), θα διεξαχθούν το Σάββατο 20 & την Κυριακή 21 Ιουλίου 2019, στις εγκαταστάσεις του YaSu Beach Bar-Restaurant στην Αγία Παρασκευή Αλεξανδρούπολης.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν σύμφωνα με ότι προβλέπεται στις αντίστοιχες προκηρύξεις της ΕΟΠΕ, την Ειδική Προκήρυξη της ΕΣΠΕ ΘΡΑΚΗΣ-ΑΝ.ΜΑΚ/ΝΙΑΣ και τους Κανονισμούς της Διοργάνωσης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν ΜΟΝΟ όσοι και όσες είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο Beach Volley της ΕΟΠΕ ΚΑΙ ανήκουν είτε με αθλητική ιδιότητα στην δύναμη της Ε.Σ.ΠΕ.ΘΡ-ΑΝ.ΜΑΚ., είτε εντοπιότητα κατοικίας που να αποδεικνύεται (βλ. προκήρυξη ΕΟΠΕ 2019).

Οι ενδιαφερόμενοι-νες, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ή αυτοπροσώπως στα γραφεία της Ένωσης, ή στο mail: [email protected], ή στον Τεχνικό Υπεύθυνο του τουρνουά (Δημητριάδης Ιωακείμ, κιν: 6973203702), υποβάλλοντας τις ομαδικές δηλώσεις συμμετοχής τους, με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά και το προβλεπόμενο παράβολο, μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης 16 Ιουλίου 2019, προκειμένου έγκαιρα να γίνει η αρχική κατάταξη των αθλητών/αθλητριών και να σχηματισθεί το «Κεντρικό ταμπλό» των Αγώνων ανά κατηγορία. Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών, ενδέχεται να προηγηθεί προκριματική φάση, την Παρασκευή 19/7/2019.

Οι ομάδες που θα δηλώσουν συμμετοχή, πρέπει να παρευρίσκονται στην τεχνική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο διεξαγωγής του τουρνουά, το Σάββατο 20/7/2019 και ώρα 08:30. Για την συμμετοχή ομάδων στο Κυρίως Ταμπλό θα διεξαχθεί κλήρωση, εκτός για τις ομάδες που μεταφέρουν βαθμολογία από την προηγούμενη χρονιά, οι οποίες και θα τοποθετηθούν στην κορυφή του κυρίως ταμπλό.

Οι πρωταθλήτριες ομάδες, διεκδικούν την πρόκρισή τους στο κυρίως ταμπλό του τελικού τουρνουά του πανελλήνιου πρωταθλήματος Κ19 που θα διεξαχθεί 2-4 Αυγούστου 2019 στη Καλλιπάτειρα Ρόδου.

Share it