Search

Φανέλες με…βάρος κι ας μην τους φαίνετα

Ξεκινούν αισίως οι επαναληπτικοί των προκριματικών του Champions League, με δύο αναμετρήσεις που χρίζουν ρίσκου και δικαίωσης.

Βαλέτα – Ντουντελάνζ

Έβαλε τα χεράκια της και έβγαλε τα ματάκια της η Βαλέτα. Με σκορ 2-0 υπέρ της στην ανάπαυλα, το μόνο που χρειαζόταν ήταν μια υποτυπώδη διαχείριση των συνθηκών του αγώνα. Εκεί ήταν που η ομάδα του κόουτς Αμπντίλα έμεινε…μετεξεταστέα. Ισοφαρίστηκε μέσα σε διάστημα έξι λεπτών στο δεύτερο μέρος (64’ και 70’) και πλέον εκείνη πρέπει να κυνηγήσει το γκολ, μετά το τελικό 2-2. Η Ντουντελάνζ, μετά την παρουσία στους ομίλους του Europa League έχει αποκτήσει την ψυχική ετοιμότητα και συγκέντρωση για να τελειώνει ομάδες τέτοιου βεληνεκούς, ειδικότερα όταν εκείνες την υποτιμούν. Δεν θα μας εκπλήξει αν καταφέρει να πάρει το διπλό, καθώς οι γηπεδούχοι θα ανοιχτούν, αφήνοντας ελεύθερους διαδρόμους. Η εμπιστοσύνη μας στη φανέλα των φιλοξενούμενων μας οδηγεί κατευθείαν στο 2 DNB που κινείται κοντά στον διπλασιασμό.

Σκεντίγια – Νόμε Κάλιου

Ζευγάρι με ξεκάθαρο φαβορί, όπως αποδείχθηκε και στο πρώτο ματς. Η Σκεντίγια είναι ένα σκαλί πιο πάνω και φρόντισε να το επιβεβαιώσει. Πραγματοποίησε 20 τελικές συνολικά, από τις οποίες οι εννιά στον στόχο. Η ειρωνεία της υπόθεσης είναι πως χρειάστηκε ένα χτύπημα του Ιμπραΐμι από την άσπρη βουλά για να φύγει από την έδρα της Νόμε με 1-0, παίρνοντας σημαντικότατο προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού. Τώρα, καλείται να κάνει το αυτονόητο και να προκριθεί στην επόμενη φάση, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Σέλτικ – Σαράγεβο. Οι φιλοξενούμενοι επιθυμούν να χαλάσουν το πάρτι, όμως θα είναι ιδιαιτέρως δύσκολο αν σκεφτούμε πως δεν είναι μαθημένοι σε συνθήκες επιθετικού παιχνιδιού. 1 και Under 3.5 η επιλογή μας, μιας και το Οver 2.5 συνοδεύεται από απαγορευτική απόδοση.

Οι πιο έγκυρες στοιχηματικές προτάσεις βρίσκονται στο foxbet.gr

 

Share it