Search

Βρέθηκε ανάδοχος για το έργο της ανακατασκευής του γηπέδου της Γρατινής!

Έπειτα από έναν χρόνο αναμονής, φαίνεται πως βγαίνει άκρη σχετικά με το θέμα του γηπέδου της Γρατινής.

Συγκεκριμένα, προσωρινός ανάδοχος για την ανακατασκευή του αναδείχθηκε ο Ευάγγελος Στεργίου, με την προσφορά του να επιλέγεται ανάμεσα στις τέσσερις συνολικά που έπεσαν στο τραπέζι,όπως αναφέρει το xronos.gr, κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κομοτηνής, με το έργο να αναμένεται να κοστίσει 152.000€.

Το γήπεδο έχει ανάγκη εργασιών εδώ και χρόνια, όμως πριν από κάποιο χρονικό διάστημα, με την αρωγή και της δημοτικής συμβούλου και επικεφαλής της παράταξης «Πολη-τική Ανατροπή» Ελένης Λαφτσή, ανέλαβε ένα ποσό της συνολικής χρηματοδότησης της ανακατασκευής η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού. Συγκεκριμένα δεσμεύτηκε το ποσό των 10.000 ευρώ στον προϋπολογισμό του 2018 της Γενικής Γραμματείας. Η προγραμματική σύμβαση υπογράφηκε στο πλαίσιο της Κυβερνητικής Πολιτικής για την ενίσχυση και αναβάθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στον τομέα του Αθλητισμού και συγκεκριμένα στο πλαίσιο της πολιτικής του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού – Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, που σκοπό έχει να βοηθήσει τους Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στις εργασίες που θα εκτελεστούν, συμπεριλαμβάνονται εργασίες επιχωμάτωσης, τοποθέτηση χλοοτάπητα που παράλληλα θα διαθέτει σύστημα αυτόματου ποτίσματος, ενώ θα γίνουν βελτιωτικές κινήσεις και για τον φωτισμό του γηπέδου.

Πιθανολογείται ότι η Δόξα θα καταφέρει να μπει στο σπίτι της κατά τους πρώτους μήνες του 2020, αφού μέχρι τότε θα αγωνίζεται στο γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης (Θυμηθείτε ΕΔΩ).

Share it