Search

Στην Τρεντίνο και επίσημα ο Τζούριτς

Σε μία ομάδα στην οποία έχει γράψει τη δική του ιστορία, την Τρεντίνο, συνεχίζει την καριέρα του ο Εβρίτης Δημήτρης Τζούριτς. Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο διεθνής διαγώνιος θα είναι το back up του βασικού Ιταλού Λούκα Βετόρι καθώς και τα έργα του στις δύο προηγούμενες φορές που φόρεσε τη φανέλα της Τρεντίνο.

Στα 133 παιχνίδια που έχει παίξει πήρε 1401 πόντους και επτά τρόπαια: Δύο παγκόσμια Κύπελλα, 2 πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο και ένα Σούπερ Καπ Ιταλίας. «Για μας να ξαναβλέπουμε τον Τζούριτς με την φανέλα της Τρεντίνο αποτελεί μεγάλη ευχαρίστηση» τόνισε ο εμβληματικός πρόεδρος της Ιταλικής ομάδα Ντιέγκο Μόζνα και ολοκλήρωσε: «Θυμάμαι την συνεισφορά του στη θέση του διαγωνίου στα περάσματά του από την ομάδα και πόσο σημαντικός ήταν στους τελικούς για τον κλαμπ μας». Ικανοποιημένος από την έλευση του Έλληνα διαγωνίου εμφανίστηκε και ο κόουτς της Τρεντίνο Άντζελο Λορεντζέτι. «Δεν ήταν εύκολο να βρούμε τον διαγώνιο που θα αντικαθιστούσε τον Νέλι. Ξέρουμε την τεχνική αξία που έχει σαν παίκτης όταν αποθεραπευτεί πλήρως. Η άφιξή του είναι μια καλή ευκαιρία τόσο για μας όσο και για τον Τζούριτς ο οποίος έχει κάνει τόσα πολλά πράγματα στο παρελθόν για την Τρεντίνο».

Ο Μήτσος στην Τρεντίνο θα ξαναφορέσει το αγαπημένο του «12» το οποίο φορούσε και στην πρώτη του τριετία ως παίκτης στο Τρέντο.

Share it