Search

Έλυσε το συμβόλαιο του με την Ξάνθη και είναι έτοιμος για νέες προκλήσεις ο Πέτρος Ορφανίδης!

Ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο ποδοσφαιρικό του προορισμό είναι ο 23χρονος ξανθιώτης χαφ, Πέτρος Ορφανίδης που έλυσε το συμβόλαιο του με την Ξάνθη, αν και είχε συμβόλαιο για ακόμη 2 χρόνια μετά απο πρόταση του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας αποφασίστηκε να αποχωρήσει αναζητώντας κάπου αλλού τις ευκαιρίες του.

Μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SA ο διεθνείς με τις μικρές Εθνικές, Ορφανίδης βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με  Ελληνική ομάδα, και εκτός απροόπτου εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθεί επίσημα απο τη νέα του ομάδα.

Απο το 2014 όταν και έγινε επαγγελματίας, προερχόμενος απο τα τμήματα Υποδομής του ΑΟΞ, ο Πέτρος Ορφανίδης έχει καταγράψει 42 συμμετοχές με την φανέλα της Ξάνθης σε όλες της διοργανώσεις έχοντας σκοράρει και ένα γκολ(επί του Πανσερραϊκού στο Κύπελλο) και δώσει 4 ασίστ. Οι περισσότερες καταγράφηκαν την περίοδο 2015-2016 όταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδειξε εμπιστοσύνη στον ξανθιώτη χαφ που είχε 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 2 στο Κύπελλο, ενώ την αμέσως επόμενη είχε 6 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο. Την αμέσως επόμενη με Μίλαν Ράσταβατς στον πάγκο ο Ορφανίδης αγωνίστηκε σε 10 ματς πρωταθλήματος και 2 Κυπέλλου, ενώ η περσινή σαιζόν ήταν αυτή που ουσιαστικά έδειξε πως δύσκολα θα συνεχίσει στην Ξάνθη καθώς αγωνίστηκε μόνο στο ματς της πρεμιέρας με Παναθηναϊκό, ως αλλαγή στο φινάλε και απο εκεί και μετά δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου μέχρι τον Γενάρη όταν και παραχωρήθηκε δανεικός στον Ηρακλή οπού είχε 9 συμμετοχές με 1 γκολ και 2 ασίστ.

Ο Πέτρος Ορφανίδης είναι ο τρίτος ξανθιώτης που αποχωρεί απο τον σύλλογο αυτή την μεταγραφική περίοδο, μετά τους Οκάν Χατζητερζόγλου και Ραφαήλ Μελισσόπουλο.

Share it