Search

Με τις Βασίλισσες στο πλευρό της παρέλαβε το πτυχίο της η Ζωή Βλάχου!

Ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή ημέρα για την οικογένεια τις “Βασίλισσας της Θράκης” με το δεκάρι της ομάδας, Ζωή Βλάχου να ολοκληρώνει τις σπουδές της στην Ξάνθη παίρνοντας το πτυχίο της απο το τμήμα Αρχιτεκτονικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα της ζωή της η Ζωή δεν θα μπορούσε να ήταν μόνη, και πέρα απο την οικογένεια της που ήρθε απο την Κοζάνη στο πλευρό της βρέθηκε και η “δεύτερη οικογένεια” της, με το προπονητικό τιμ και της αθλήτριες της ομάδας να δημιουργούν εορταστική ατμόσφαιρα.

Η σχετική ανάρτηση του συλλόγου αναφέρει:

Μοναδικές στιγμές έζησε το πρωί της Παρασκευής η Βασίλισσα μας Ζωή Βλάχου , καθώς πήρε το πτυχίο της από το Τμήμα της Αρχιτεκτονικής Ξάνθης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Από το πλευρό της δεν έλειψαν οι γονείς της αλλά και αγαπημένα της πρόσωπα που σε κλίμα χαράς και συγκίνησης χειροκρότησαν την …διπλωματούχο πλέον Αρχιτέκτονα, με τις καλύτερες ευχές τους να την συνοδεύουν….Ένας νέος κύκλος λοιπόν ανοίγει για την αγαπημένη μας Ζωή Βλάχου σκορπώντας ικανοποίηση και περηφάνεια σε όλους εμάς που ζήσαμε από κοντά ,δίπλα της ,αλλά και μαζί της όλη αυτή την προσπάθεια της …ΕΥΓΕ Ζωή!!!!!!

Share it