Search

Και επίσημα παίκτης της Ξάνθης ο Λεάντρο Σόσα!

Παίκτης της Ξάνθης είναι με κάθε επισημότητα ο Λεάντρο Σόσα, όπως σας είχε προαναγγείλει το SA, με τον 28χρονο Ουρουγουανό να φτάνει Ξάνθη το πρωινό του Σαββάτου και να ανακοινώνεται.

Ο Σόσα είναι η 9η μεταγραφή της Ξάνθης μετά τους Αμπάντ, Μπέντο, Στεπάνοβις, Μαλεζά, Καρασαλίδη, Πολέτο, Γκαργκαλατζίδη και Φοσέρ. Με τους Ξανθιώτες να έχουν φτάσει σε μεγάλο βαθμό στο κλείσιμο του ρόστερ αν και απομένουν ακόμη τουλάχιστον δύο κινήσεις στην μεσοεπιθετική γραμμή

Η ανακοίνωση της ξανθιώτικης ΠΑΕ αναφέρει:

Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Leandro Sosa.

Γεννημένος στο Montevideo στις 18 Μαρτίου το 1991, ο Σόσα ξεκίνησε την καριέρα του στις Ακαδημίες της Danubio και δεν άργησε να αποτελέσει βασικό στέλεχός της. Ο 28χρονος αριστερός μπακ έφτασε μέχρι την κορυφή με την ομάδα της Ουρουγουάης κατακτώντας τη σαιζόν 2013-14 το πρωτάθλημα της χώρας του.

Συνολικά έχει φορέσει 105 φορές τη φανέλα της και έχει πετύχει 7 γκολ, ενώ τη σαιζόν 2016-17 βρέθηκε στην Αργεντινή για χάρη της Αλντοσβίλι (25 συμμετοχές, 1 γκολ). Ένας νέος κύκλος ανοίγει για το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας που για πρώτη φορά θα αγωνιστεί σε άλλη ήπειρο!

Leandro Sosa καλώς ήρθες στην Ξάνθη!

Share it