Search

Νέα πρόκληση για τον Γιώργο Μανάκα που συνεχίζει στον ΠΑΣ Γιάννενα!

Στα Γιάννενα και στον φιλόδοξο ΠΑΣ που θα αγωνίζεται φέτος στην Β’ Εθνική, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κομοτηναίος Γιώργος Μανάκας.

Ο 22χρονος Θρακιώτης μπασκετμπολίστας, που κατέκτησε 2 σερί πρωταθλήματα και ανόδους με Ελευθερούπολη(απο Γ’ σε Β’) και Ναύπλιο(απο Β’ σε Α2), και παρά τις αρκετές προτάσεις που είχε από ομάδες της Α2 προτίμησε να αγωνιστεί στα Γιάννενα του Θωμά Κωστόπουλου που αν και νεοφώτιστα στην Β’ Εθνική στοχεύουν ψηλά τα επόμενα χρόνια. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε με την φανέλα του Οίακα Ναυπλίου στον πρώτο όμιλο της Β’ Εθνικής, είχε 5,1 πόντους σε 24 παιχνίδια

H ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει:

«Καλωσόρισες στην ομάδα μας Γιώργο Μανάκα! Ο Γιώργος είναι 22 ετών, έχει ύψος 2.04 και αγωνίζεται ως center/power forward.  Τα πρώτα του “μπασκετικά βήματα” έκανε στην ΑΕ Κομοτηνής όπου έπαιξε σε όλα τα τμήματα μέχρι και την αντρική ομάδα το 2013 σε ηλικία μόλις 16 ετών! Το 2014 μεταπήδησε στον συμπολίτη ΓΑΣ Κομοτηνής στην Β’ Εθνική, ενώ το 2015 έπαιξε στην Αγία Βαρβάρα Καβάλας στην Γ’ Εθνική. Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στην Ένωση Καβάλας όπου έπαιξε στην Α2. Το 2017 τον βρήκε στην Ελευθερούπολη, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Γ’ Εθνική, ενώ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στον Οίακα Ναυπλίου στην Β’ Εθνική κατακτώντας το πρωτάθλημα και πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Α2».

Share it