Search

Τελειώνει άμεσα και του φορ στην Ξάνθη με Φοσέρ προ των πυλών!

Φορτσάρει μεταγραφικά η Ξάνθη που θέλει μέχρι και την επόμενη εβδομάδα να έχει κλείσει το μεγαλύτερο μέρος του φετινού ρόστερ, με τους Θρακιώτες μετά την απόκτηση του Αμπάντ να ανεβάζουν ρυθμούς αποκτώντας με δανεισμό τον Ουρουγουανό Λεάντρο Σόσα αλλά κλείνοντας και το θέμα του επιθετικού με τον Ζορντάν Φοσέρ να είναι προ των πυλών!

Ο Φοσέρ(Faucher) έχει γεννηθεί στην Κρετέιγ της Γαλλίας το Νοέμβριο του 1991 με καταγωγή από την Αλγερία. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις Ακαδημίες της Μετς με την οποία κατέκτησε την Coupe Gambardella με δικό του γκολ στον τελικό. Το καλοκαίρι του 2010 μετακόμισε στην Τουρ, ενώ την επόμενη χρονιά ακολούθησε η Τουρνέ. Το καλοκαίρι του 2012 αποχώρησε για το Βέλγιο και την Αντβέρπ όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια έχοντας 10 γκολ σε 39 συμμετοχές.

Από το 2014 και για τα επόμενα τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε στο Ισραήλ και κατά σειρά τις Μακάμπι Ερζίλια, Χάποελ Ρανανά και Μπνέι Σακνιν. Τον Αύγουστο του 2018 επέστρεψε στα πάτρια εδάφη για λογαριασμό της Ρεντ Σταρ, στην Λιγκ 2, από την οποία αποχώρησε έχοντας πέντε γκολ σε 22 συμμετοχές.

Αγωνίζεται ως σέντερ φορ αλλά και ως δεύτερος φορ και έχει ύψος 1,74.  Να σημειώσουμε πως η καλύτερη σαιζόν της καριέρας του ήταν στην Μακάμπι Ερζίλια, στην Β’ Εθνική του Ισραήλ, οπού πέτυχε 24 γκολ σε 32 συμμετοχές, έχοντας σημειώσει συνολικά 67 γκολ στα 103 ματς που έπαιξε με την Ισραηλίτικη ομάδα, ενώ απο εκεί και πέρα το ταβάνι του στα γκολ είναι το 5 στη σαιζόν! έχοντας 37 γκολ στις υπόλοιπες 6 ομάδες που αγωνίστηκε

Share it