Search

Οι έξι πρώτες αφίξεις της Αναγέννησης Ποντίων Θρυλορίου που ντεμπουτάρει στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Την μεταγραφική της ενίσχυση τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου ξεκίνησε να πραγματοποιεί σιγά σιγά η Αναγέννηση Ποντίων Θρυλορίου. Η νεοφώτιστη που μόλις στο δεύτερο έτος ζωής της θα αγωνιστεί στην Α’ ΕΠΣ Θράκης, μετρά ήδη τις πρώτες έξι αφίξεις στις τάξεις της.

Συγκεκριμένα την φανέλα της Αναγέννησης θα φορούν από την νέα σεζόν οι Παύλος Σαμαράς (πάνω αριστερά) και Βαλάντης Κουδούνης (πάνω δεξιά). Ο πρώτος που αγωνίζεται στην επίθεση, είναι ήδη γνωστός στο κοινό της Ροδόπης, μιας που έχει ήδη φορέσει τις φανέλες αρκετών ομάδων της, με τελευταία αυτή του Πανθρακικού, με τους τραυματισμούς ωστόσο να τον διατηρούν για αρκετό καιρό εκτός δράσης, κατά την διάρκεια της περσινής σεζόν.

Ο δεύτερος έχει επίσης αγωνιστεί στα γήπεδα της ΕΠΣ Θράκης, αγωνιζόμενος με την ομάδα της Ελπίδας Σαπών πριν από δύο σεζόν, ενώ πέρυσι κατά την επιστροφή του στην Ρόδο, όπου κατάγεται, φόρεσε και πάλι την φανέλα του Φοίβου Κρεμαστής, ομάδας από την οποία ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία.

Ακόμα παίκτες της Αναγέννησης θεωρούνται οι Μανώλης Σαββίδης, Μάνος Καζαντζόγλου (κάτω δεξιά) και Ιορδάνης Παναγιωτίδης. Ο πρώτος αγωνίζεται κάτω από τα δοκάρια και μέχρι πρότινος ήταν παίκτης του Ορφέα Στρύμης, ενώ Καζαντζόγλου και Πανγιωτίδης που προέρχονται από τον ΠΑΟΚ Κομοτηνής, αναμένεται να ενισχύσουν την νέα τους ομάδα, τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

Τέλος είχαμε και την πρώτη ενίσχυση, εκτός των τεσσάρων γραμμών για την ομάδα του Θρυλορίου με τον Γιάννη Φόνσο (Γκούμα) (κάτω δεξιά), ο οποίος αναλαμβάνει προπονητής τερματοφυλάκων. Ο Φόνσος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες του νομού Ροδόπης, ενώ υπήρξε μέλος του τεχνικού τιμ, τόσο στην Δόξα Γρατινής πρόπερσι, όσο και στον Πανθρακικό πέρυσι.

Share it