Search

Ετοιμάζεται για την επανεμφάνισή του στην Α’ ΕΠΣ Θράκης ο Αετός Μίσχου!

Εν αναμονή εξελίξεων βρισκόμαστε, σχετικά με την παρουσία του Αετού Μίσχου την νέα σεζόν στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Ο ιστορικός Αετός, για τον οποίον δεν τίθεται θέμα σχετικά με την συμμετοχή του την νέα σεζόν στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Θράκης, που επιστρέφεi στην κορυφαία κατηγορία του Ροδοπίτικου ποδοσφαίρου, περιμένει αρχικά να μάθει την νέα του διοίκηση τις επόμενες μέρες. Ωστόσο κατά πάσα πιθανότητα, όπως τόνισε στο SA και ο νυν πρόεδρος της ομάδας, Μουσταφά Ερδάλ, σε περίπτωση που δεν υπάρξει ενδιαφέρον για την ανάληψη της ομάδας από άλλους παράγοντες, θα συνεχίσει και πάλι ο ίδιος στο τιμόνι του συλλόγου!

Πρόκειται για έναν ακούραστο άνθρωπο, που έχει κατορθώσει να ξεπεράσει σχεδόν τα σοβαρά προβλήματα υγείας που είχε την περσινή χρονιά και δηλώνει έτοιμος να συνεχίσει να ηγείται του συλλόγου, πόσο μάλλον τώρα που αυτός επιστρέφει στην Α’ ΕΠΣ Θράκης. Αξίζει ωστόσο να σημειώσουμε και την μεγάλη εκτίμηση που έχουν προς το πρόσωπο του, τόσο όσοι τον γνωρίζουν και έχουν συνεργαστεί μαζί του στον χώρο του ποδοσφαίρου όλα αυτά τα χρόνια, όσο μάλιστα και οι παίκτες της ομάδας του, οι οποίοι δεν τον ξέχασαν στις δύσκολες στιγμές που πέρασε και του αφιέρωσαν την επάνοδο του Μίσχου!

Όσον αφορά στα αγωνιστικά, θεωρείται βέβαιο πως ο Αετός θα προχωρήσει και στην απόκτηση προπονητή, την στιγμή που ήδη ακούγονται σενάρια για κόουτς της ΕΠΣ Θράκης, που προς το παρόν είναι χωρίς ομάδα, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει και οι συζητήσεις με ποδοσφαιριστές, κάποιοι εκ των οποίων στο παρελθόν αγωνίστηκαν κιόλας με την φανέλα του Αετού.

Share it