Search

Για πρώτη φορά στην ιστορία του στο Κύπελλο Ελλάδας ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου!

Την πρώτη συμμετοχή της ιστορίας του στο Κύπελλο Ελλάδας αναμένεται να πραγματοποιήσει την σεζόν 2019-2020 ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου.

Ο νταμπλούχος της ΕΠΣ Θράκης, που απέκτησε το δικαίωμα συμμετοχής στον θεσμό του Κυπέλλου μετά την νίκη του με 2-1 επί της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου στον Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης στην παράταση.

Οι γαλανόλευκοι, όπως σας ενημέρωσε με αποκλειστικές πληροφορίες το SA, φαίνεται να ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και θέλοντας να μην χάσουν την μοναδική αυτή ευκαιρία που τους παρουσιάζεται, κατέθεσαν τα απαραίτητα έγγραφα και το παράβολο των 500€, δηλώνοντας έτσι συμμετοχή στο Κύπελλο Ελλάδας, κάτι που ήταν και ο μεγάλος στόχος του συλλόγου τα τελευταία χρόνια, από την στιγμή που στον θεσμό συμμετέχουν και ερασιτεχνικές ομάδες.

Πλέον το μόνο που απομένει είναι να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις-εξελίξεις στον σύλλογο, προκειμένου να οργανωθεί πλήρως και να παρουσιαστεί έτοιμος τόσο για το Κύπελλο Ελλάδας όσο και για την επίσης πρώτη συμμετοχή του στην Γ’ Εθνική.

Θυμηθείτε την προκήρυξη του Κυπέλλου Ελλάδας!

Share it