Search

Νέο αδιέξοδο γα το βόλεϊ του Εθνικού μετά την 3η κατά σειρά Γ.Σ.!

Αν αναρωτιέστε αν υπάρχει διοίκηση μετά και την τρίτη κατά σειρά Γενική Συνέλευση στο τμήμα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας στο Επιμελητήριο Έβρου, η απάντηση είναι αρνητική. Καμία εξέλιξη για το θέμα πιθανού διοικητικού σχήματος που θα οδηγήσει την ομάδα που συμπληρώνει 44 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού βόλεϊ.

Γενικά, λίγο πολύ ένα αδιέξοδο, που κανείς δεν μπορεί να πει με αβεβαιότητα πού και πως θα καταλήξει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι άμεσα θα κατατεθεί δήλωση συμμετοχής στην Volley League και λογικά υπάρχει το περιθώριο έως τον Σεπτέμβριο να κατατεθεί και πλήρης φάκελος για να λάβει έγκριση συμμετοχής η ομάδα της Αλεξανδρούπολης από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Από σήμερα η κα Χρύσα Λουπασάκη, μέχρι τώρα μέλος της εξελεγκτικής Επιτροπής, θα επιδιώξει να κάνει επαφές για εύρεση χορηγών και ανθρώπων που θα συγκροτήσουν διοίκηση, χωρίς να έχει τεθεί κάποιο χρονοδιάγραμμα.
Πολύς λόγος αλλά και με δόσεις έντασης, έγινε για τα οικονομικά στοιχεία που παρουσιάστηκαν, με το ύψος των επικαιροποιημέων στοιχείων να ανεβαίνει – σε ορίζοντα δεκαετίας – στα 170-180 χιλιάδες ευρώ, με τα περσινά να ανέρχονται περί τα 80 χιλ.

Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων στην κουβέντα ήρθε και το θέμα των αναπτυξιακών τμημάτων που με λίγες εξαιρέσεις είχε δύο άσχημες χρονιές και όπως έγινε γνωστό αλλάζει το καθεστώς και από το ΤΑΑ η διαχείρισή τους επιστρέφει στον ερασιτέχνη. Να σημειωθεί ότι ο κος Σάκης Μουστακίδης, έχοντας την αβεβαιότητα για την πορεία της μεγάλης ομάδας εξέφρασε δημόσια την πρόθεση να αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση και την οργάνωση των μικρών τμημάτων βόλεϊ με σκοπό την ανάδειξη ταλέντων που τόσο έχει ανάγκη ο Εθνικός.

Αναμονή λοιπόν για να δούμε αν οι εξελίξεις είναι θετικές, για μία από τις πιο ιστορικές ομάδες στον χώρο του ελληνικού βόλεϊ…

Share it