Search

Νέα Ρωμά: Η πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα της ΕΠΣ Θράκης με πρόεδρο τον Αμέτ Ερκάν!

Νέες αφίξεις είχαμε στα σωματεία της ΕΠΣ Θράκης, αφού η Νέα Ρωμά αναμένεται να πραγματοποιήσει την σεζόν 2019-20 την πρώτη της εμφάνιση στους αγωνιστικούς χώρους της Ροδόπης.

Πρόεδρος του σωματείου και παράλληλα προπονητής του αναμένεται να είναι ο γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό της Ροδόπης και όχι μόνο, Αμέτ Ερκάν, ο οποίος μαζί με μερικά ακόμη άτομα πήρε την πρωτοβουλία για την δημιουργία αυτής της ομάδας, η οποία όπως φανερώνει και το όνομά της θα αποτελείται κυρίως από ρωμά ποδοσφαιριστές.

Κάποιοι από αυτούς που ήδη έχουν συμφωνήσει να αγωνιστούν στο νέο σύλλογο είναι οι Σεφκέτ Σελήμ, Ραμαδάν Σινάν, Σερήφ Χασήπ και Σεβέν Κιαμήλ, παίκτες γνωστοί στην ΕΠΣ Θράκης, που έχουν αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες, κάποιες εκ των οποίων στην Α’ κατηγορία.

Απομένουν μερικές λεπτομέρειες προκειμένου να είναι και τυπικά έτοιμο το σωματείο να αγωνιστεί στο ερχόμενο Πρωτάθλημα είτε της Γ’ είτε της Β’ ΕΠΣ Θράκης, την στιγμή που όπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, έχει ήδη έτοιμες και τις εμφανίσεις του. Τέλος να σημειώσουμε πως ως έδρα θα χρησιμοποιεί το γήπεδο του Κάλχα, κάτι που ωστόσο ακόμα δεν είναι σίγουρο, μιας που υπάρχει πιθανότητα το συγκεκριμένο γήπεδο να μην είναι διαθέσιμο σε καμιά ομάδα της ΕΠΣ Θράκης, τουλάχιστον για κάποιο χρονικό διάστημα, λόγω εργασιών.

Share it