Search

Και επίσημα παίκτης της Ξάνθης ο Κάρλος Αμπάντ! Γνωρίστε την 7η μεταγραφή του ΑΟΞ

Επισημοποιήθηκε η 7η μεταγραφή της Ξάνθης που δεν είναι άλλος απο τον 24χρονο Ισπανό γκολκίπερ Κάρλος Αμπάντ, που αποκτήθηκε με την μορφή του δανεισμού για έναν χρόνο απο την Τενερίδη

Να σημειώσουμε πως ο Αμπάντ βγαίνει για πρώτη φορά εκτός Ισπανίας, ενώ εντάσσεται άμεσα στις προπονήσεις της νέας του ομάδας. Με τον Αμπάντ η Ξάνθη φτάνει τις 7 μεταγραφές μετά τους Μπέντο, Στεπάνοβιτς, Μαλεζά, Καρασαλίδη, Πολέτο και Γκαργκαλατζίδη, ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθούν ακόμη δύο κινήσεις.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης αναφέρει:

Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Carlos Javier Abad.

Ο 24χρονος Ισπανός τερματοφύλακας (γεν. 28/6/1995) μετά από 113 συμμετοχές σε διοργανώσεις της χώρας του, για πρώτη φορά «μετακομίζει» στο εξωτερικό επιλέγοντας την Xanthi FC.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την β’ ομάδα της Τενερίφης σε ηλικία 18 ετών και μετά τις πρώτες του συμμετοχές με την μεγάλη ομάδα, ακολούθησε η διετής παρουσία του στην Real Madrid Castilla με την οποία κατέγραψε 67 συμμετοχές όντας βασικό της στέλεχος τη διετία (2015-2017) κρατώντας το απαραβίαστο της εστίας της σε 18 παιχνίδια.

Επέστρεψε στην Τενερίφη κι από τη στιγμή που είχε 4 συμμετοχές στο πρωτάθλημα κι άλλες τόσες στο κύπελλο, ακολούθησε το επόμενό του βήμα (2018-2019) που ήταν η Cordoba με την οποία ήταν βασικός έχοντας 29 συμμετοχές.

Από σήμερα είναι μέλος της Ξανθιώτικης οικογένειας, φιλοδοξώντας να αφήσει κι αυτός, το «στίγμα» του, σε μία θέση όπου διαχρονικά διακρίνεται η Xanthi FC!

Carlos Abad, καλώς ήρθες στην Ξάνθη!

Share it