Search

Επικράτηση της λογικής ή επαναλαμβανόμενη διάψευση της;

Κόπα Άφρικα και μόνο στο σημερινό κουπόνι, με τις αναμετρήσεις που ρίχνουν την αυλαία της φάσης των <<16>> να δεσπόζουν.

Μάλι – Ακτή Ελεφαντοστού

Μάχη με καθαρό φαβορί και αουτσάιντερ, κάτι που όμως στο φετινό Κόπα Άφρικα μικρή σημασία έχει,αν κρίνουμε από όσα έπαθαν Μαρόκο και Αίγυπτος. Το Μάλι έδειξε στους ομίλους πως αποτελεί υπολογίσιμη δύναμη, τερματίζοντας στην κορυφή, όντας μάλιστα αήττητη κόντρα σε Μαυριτανία, Τυνησία και Ανγκόλα. Έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά, με τον Μαρεγκά της Πόρτο να δεσπόζει στην κορυφή της επίθεσης. Παρόλα αυτά, η ιστορία και η λογική γέρνουν την πλάστιγγα προς την άλλη πλευρά. Η Ακτή αποτελεί πλέον ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου. Ευτυχώς ή δυστυχώς πρέπει να το αποδείξει και στο γήπεδο για να μην πέσει θύμα έκπληξης. Η ομάδα βρίσκεται σε πλήρη εγρήγορση, ο Οριέ επιστρέφει και ο Ζαχά φαίνεται ικανός να κάνει την διαφορά στα νοκ-άουτ. Αναμένεται ανοιχτό ματς με γκολ. Οι προηγούμενες μέρες μας αποδεικνύουν πως πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι όσον αφορά τον νικητή. Γι αυτό, ποντάρουμε στην αμφότερη επιθετική δεινότητα και επιλέγουμε ασιατικό over 2 σε απόδοση ανώτερη του διπλασιασμού.

Γκάνα – Τυνησία 

Άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που δεν χωράει σαφέστατες προβλέψεις. Η Γκάνα έχει την ποιότητα να επιβληθεί, παρά την απουσία του έμπειρου Ατσού λόγω τραυματισμού. Επικρατεί γενικότερη ομοψυχία και πίστη στην πρόκριση, η οποία θα φέρει τους Γκανέζους απέναντι στην μεγάλη έκπληξη του τουρνουά που ακούει στο όνομα Μαδαγασκάρη. Για να συμβεί αυτό όμως, πρέπει να διαπεραστεί πρώτα το εμπόδιο της Τυνησίας. Με παρουσία στο τελευταίο Μουντιάλ και ένα αρκετά ποιοτικό ρόστερ, οι Τυνήσιοι πέρασαν από τον όμιλο με τρεις ισοπαλίες. Déjà vu της Ιταλίας του 1982 ή σημάδι πρόωρου αποκλεισμού; Σε κάθε περίπτωση, η επιθετική ικανότητα δεν λείπει σε κανέναν από τους δύο. Για κίνητρο…ούτε λόγος. Δύσκολο το ποντάρισμα στο σημερινό ματς, όμως το over 1.5 g εμφανίζεται σε ελκυστική απόδοση που δεν μπορεί να περάσει ανεκμετάλλευτη.

Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος στο foxbet.gr

Share it