Search

Ξανά στο προσκήνιο η νέα σελίδα της Ξάνθης με μπροστάρη τον Ζήση Βρύζα!

Πολλά αναμένεται να αλλάξουν στην Ξάνθη την χρονιά που μας  έρχεται, προκειμένου να παρουσιάσει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο.

Η ομάδα προχώρησε στην παρουσίαση του νέου της προπονητή, ενώ πραγματοποίησε και την πρώτη της προπόνηση, με τα μεταγραφικά αποκτήματα Βίτορ Μπέντο, Στεπάνοβιτς, Μαλεζάς, Πολέτο, Καρασαλίδη και Γκαργκαλατζίδης, να δίνουν κανονικά το παρών.

Ωστόσο όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακήςκαι η στήλη «Παρασκήνια», ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο διοικητικό κομμάτι του συλλόγου, κάτι που είναι πολύ βασικό για τη συνέχεια. Οι τελευταίες πληροφορίες που έρχονται όσον αφορά την Ξάνθη, μιλούν για οριστική απεμπλοκή του εδώ και 30 χρόνια διοικητικού ηγέτη, Χρήστου Πανόπουλου.

Μάλιστα τονίζεται ότι αρχίζει μία νέα εποχή, η οποία θα έχει επικεφαλής τον Ζήση Βρύζα, που θα επιβλέπει όλο το εγχείρημα για τους Θρακιώτες. Φυσικά δεν θα είναι μόνος του, αφού άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Γιώργος Γεωργιάδης, με τον οποίο έχει δουλέψει και στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία.

Ωστόσο το ερώτημα που χρειάζεται απάντηση, είναι το τι θα γίνει με τον Γιάννη Παπαδημητρίου, που έχει κάνει τη δουλειά μέχρι τώρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μείνει μέχρι νεοτέρας για να «τρέξει» το μαγαζί, δίχως όμως να συμμετέχει δραστικά στο κομμάτι των αποφάσεων, που θα αναλάβουν άλλοι.

Share it