Search

Με Σάκη Παπαράδη και γνώριμα πρόσωπα το νέο τεχνικό τιμ του Εθνικού!

Το πρωί του Σαββάτου 6/7 παρουσιάστηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Κώστας Χριστοφορίδης» το νέο τεχνικό επιτελείο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας ο Σάκης Παπαράδης, ο οποίος είχε οδηγήσει μαζί με τον Μιχάλη Φλώρο τον Εθνικό στη Γ’ Εθνική, είχε ξεκινήσει τη σεζόν στην κατηγορία αυτή, αλλά στη συνέχεια η συνεργασία των δύο πλευρών τελείωσε. Τώρα επιστρέφει έχοντας δίπλα του πρόσωπα γνωστά στο ποδοσφαιρικό κοινό της Αλεξανδρούπολης, αλλά και της ομάδας.

Πιο συγκεκριμένα άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Νικήτας Παπαπαντελής που ήταν και πέρυσι στην ομάδα στο πλευρό του Γιώργου Δίγκα. Στην πορεία αναμένεται να προστεθεί και ένας προπονητής τερματοφυλάκων.

Στην Β’ ομάδα προπονητής θα είναι ο Δημήτρης Αποστολίδης με συνεργάτη τον Κώστα Σταυρουλάκη. Υπεύθυνος οργάνωσης και προπονητής τερματοφυλάκων των ακαδημιών θα είναι ο Άκης Πατσίδης. Προπονητής της Κ16 θα είναι ο Γιάννης Λαμπίδης, της Κ14 ο Χρήστος Αγοράκης, ενώ σύντομα θα γίνει γνωστό και το όνομα του προπονητή της Κ12. Στις ακαδημίες επίσης θα είναι προπονητές οι κύριοι Πιτιακούδης, Ρεμπούτζιας και Δαστερίδης.

Στόχος διοίκησης και προπονητών είναι να δοθούν φέτος ευκαιρίες σε νέα παιδιά, να στελεχωθεί η ανδρική ομάδα με παίκτες από τις ακαδημίες και με αυτό το πλάνο να χτιστεί ο νέος Εθνικός.

Σε επόμενη ανάρτηση θα ακολουθήσουν δηλώσεις από τους κ.κ. Πασσιά, Τζανίδη και Παπαράδη.

Share it