Search

Με Δημητριάδη στην ιστορική πρώτη στην Γ’ Εθνική ο Ηρακλής Ζυγού!

Με τον άνθρωπο που τον οδήγησε στην πρώτη κατάκτηση Κυπέλλου και την 2η κατάκτηση πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης θα πορευτεί και στην ιστορική πρώτη συμμετοχή στην Γ’ Εθνική ο Ηρακλής Ζυγού, με τον Γιάννη Δημητριάδη να παραμένει στον σύλλογο για 6η διαδοχική χρονιά.

Άλλωστε απο την πρώτη κιόλας στιγμή είχε τονίσει και ο Πρόεδρος της ομάδας, Δημήτρης Τερζανίδης πως πρόθεση της διοίκησης είναι να συνεχιστεί η απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία με τον Γιάννη Δημητριάδη να είναι  κάτι παραπάνω απο τεχνικός της ομάδας(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Το σχετικό δελτίο τύπου της ανανέωσης της συνεργασίας με τον προπονητή της χρονιάς((θυμηθείτε ΕΔΩ), αναφέρει:

Ο Ηρακλής Ζυγού βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως και στο “ταξίδι” της Γ’ Εθνικής θα είναι “συνοδοιπόρος” με τον προπονητή Γιάννη Δημητριάδη. Ο “δάσκαλος” θα είναι μαζί μας για 6η συνεχόμενη χρονιά και ΜΑΖΙ θα ζήσουμε και τη νέα μας “περιπέτεια”! Λένε πως ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις αν μπορείς να εμπιστευθείς κάποιον είναι να τον… εμπιστευθείς. Και η εμπιστοσύνη ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι και αμφίδρομη και ισχυρή. Καλή μας ποδοσφαιρική χρονιά!

Share it