Search

Η…”Βασιλική” προσθήκη στο πλευρό του Κίκο Ραμίρεθ!

Το μεσημέρι της Παρασκευής (5/7) στο συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ, στο Le Chalet, πραγματοποιήθηκε με κάθε επισημότητα η παρουσίαση του νέου προπονητή της Ξάνθης, Κίκο Ραμίρεθ.

Μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις της παρουσίασης του νέο τεχνικού της Ξάνθης, Κίκο Ραμίρεθ, ήταν η παρουσία της νεαρής ποδοσφαιρίστριας της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ξάνθης “Βασίλισσες της Θράκης” Μαρία Σότο Γκονζάλες.

Η Μαρία γεννήθηκε στο Σαντιάγκο της Χιλής και τα τελευταία 13 χρόνια διαμένει στην Κατερίνη, ενώ την τελευταία τριετία βρίσκεται στην Ξάνθη λόγω των σπουδών της στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης στο τμήμα μηχανικών παραγωγής και διοίκησης, και από το καλοκαίρι του 2017 αγωνίζεται στις Βασίλισσες της Θράκης.

Η Ελληνοχιλιανή ποδοσφαιρίστρια χάρη στην άριστη γνώση των Ισπανικών, που  άλλωστε είναι η μητρική της γλώσσα, ανέλαβε χρέη μεταφράστριας, έναν ρόλο που δεν είχε μόνο για τώρα αλλά θα έχει σε πιο μόνιμο βαθμό αποτελώντας πλέον μέλος της ομάδας.

Share it