Νέα σημαντική επιστροφή για τις ακαδημίες του Πανθρακικού!

Ένα  ακόμα σημαντικό στέλεχος έβαλε και πάλι στις τάξεις του ο Πανθρακικός. Πιο συγκεκριμένα ο “Πάνθραξ” ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή και παλιά δόξα του συλλόγου Φίλιππο Αϊβάζη, που θα είναι προπονητής των ακαδημιών των πρασίνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Στην οικογένεια του Πανθρακικού επιστρέφει ο Φίλιππος Αϊβάζης, ο οποίος θα είναι προπονητής στις ακαδημίες της ομάδας μας

Ο Φίλιππος Αϊβάζης ξεκίνησε σε ηλικία 17 ετών την ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία φορώντας τη φανέλα του Πανθρακικού. Συμμετείχε σε 510 αγώνες πρωταθλήματος Β’ και Γ’ Εθνικής κατηγορίας σημειώνοντας 116 τέρματα.

Τα τελευταία 30 χρόνια βρίσκεται στους πάγκους εθνικών και ερασιτεχνικών ομάδων, με τη μεγάλη του αγάπη πάντως να είναι τα παιδιά των ακαδημιών στα οποία αρέσκεται να μαθαίνει τα μυστικά του ποδοσφαίρου με ιδέες που πηγάζουν από την πείρα του ως ποδοσφαιριστής, προπονητής και ως άνθρωπος που αγαπάει το ποδόσφαιρο και τον τόπο του.

Στην ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο συνεργάστηκε με εξαίρετους προπονητές ποδοσφαίρου όπως επίσης με πολλούς ποδοσφαιρικούς παράγοντες και ποδοσφαιριστές. Ο Φίλιππος Αϊβάζης είναι κάτοχος διπλώματος ποδοσφαίρου UEFA B.”

 

Share it