Search

Νοκ άουτ για το υπόλοιπο του Euro η Κεπεσίδου!

Χωρίς την Μάγδα Κεπεσίδου -την κορυφαία τερματοφύλακα του κόσμου, όπως ψηφίστηκε πέρσι στο Παγκόσμιο του Καζάν- θα πορευτεί η Εθνική Γυναικών Beach Handball στο υπόλοιπο του EURO που διεξάγεται στο Στάρε Γιαμπλόνκι της Πολωνίας.

Η διεθνής τερματοφύλακας χτύπησε στο πρώτο σετ του χθεσινού αγώνα με την Γερμανία για την Β’ φάση και υπήρχε έκδηλη ανησυχία, αλλά ευτυχώς απέφυγε τα χειρότερα (κάταγμα αστραγάλου), αφού από τον ακτινολογικό έλεγχο που υποβλήθηκε δεν προκύπτει κάτι τέτοιο.

H διάγνωση του ιατρού της Εθνικής ομάδας Κώστα Μαναβή είναι κάκωση αριστερής ποδοκνημικής, ενώ αύριο θα υποβληθεί και σε μαγνητική στην πόλη του Όλστιν για πιο ασφαλή συμπεράσματα.

Το πλήγμα για την Εθνική ομάδα τόσο αγωνιστικά, όσο και ψυχολογικά είναι μεγάλο, ωστόσο υπάρχει πίστη στις δυνατότητες και την ποιότητα της ομάδας.

Η Νίκη Ράτσικα που θα αντικαταστήσει την Μάγδα Κεπεσίδου κάτω από τα δοκάρια, βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όπως και οι υπόλοιπες αθλήτριες που είναι έτοιμες να τα δώσουν όλα για τις νίκες κόντρα σε Δανία (σήμερα 15:00) και Ουκρανία (αύριο 11:00), προκειμένου η Εθνική να προκριθεί στα προημιτελικά.

Η Ομοσπονδία, το τεχνικό επιτελείο και όλη η ομάδα βρίσκονται στο πλευρό της Μάγδας, θα φροντίσουν για την άμεση και πλήρη αποκατάσταση του τραυματισμού, της εύχονται περαστικά και γρήγορη επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

 

Share it