Search

Πρωταθλητής ο ΑΠΟΞ στο 1ο πρωτάθλημα Παλαιμάχων-Συλλόγων-Εταιριών της ΕΠΣ Ξάνθης!

Στην “ρώσικη ρουλέτα” κρίθηκε ο πρώτος τίτλους του πρωταθλήματος Παλαιμάχων-Συλλόγων-Εταιριών που διοργάνωσε η ΕΠΣ Ξάνθης,  με την ομάδα του ΑΠΟΞ να επικρατεί στα πέναλτι με 5-3 της ομάδας των Προπονητών Ξάνθης.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικό με την ομάδα των Παλαιμάχων του ΑΠΟΞ να τελειώνει το πρώτο μέρος μπροστά στο σκορ και μάλιστα με δύο γκολ διαφορά, χάρις τα τέρματα του Τόλη Ελευθεριάδη μετά απο ασίστ του Πασχάλη Νικάκη και το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Στέφανου Ιγιαννίδη. Όμως οι Προπονητές δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με ένα τρομερό πεντάλεπτο στο φινάλε κατάφεραν να μειώσουν αρχικά με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μιχάλη Μιχαηλίδη, και να ισοφαρίσουν με τον Δημήτρη Καρύδη μετά απο ασίστ του Βαγγέλη Καραγιαννίδη.

Με το τελευταίο σφύριγμα απο τον Βασίλη Ουζουνίδη να βρίσκει της δύο ομάδες ισόπαλες το ματς οδηγήθηκε κατευθείαν στα πέναλτι, εκεί  οπού η ομάδα του ΑΠΟΞ ήταν πιο ψύχραιμη επικρατώντας με 5-3. Για τον ΑΠΟΞ ευστόχησαν οι Κανσίζογλου, Καλαϊτζής, Κωνσταντινίδης, Νικάκης και Χαϊτίδης, ενώ για τους Προπονητές ευστόχησαν οι Καρύδης, Μιχαηλίδης, Κουτρουλός, ενώ ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης στάθηκε άτυχος βλέποντας την εκτέλεση του να περνά δίπλα απο το δεξί δοκάρι του Πολυμερίδη.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Σπάρταλη

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλούσιο φωτορεπορτάζ τόσο απο τις βραβεύσεις πριν την έναρξη του αγώνα, απο το ματς αλλά και απο της απονομές στις δύο ομάδες

Share it