Search

Με ήττα αποχαιρέτησε το 35ο ΠΠΔΣ ο ΔΣ Ροδόπης αφήνοντας υποσχέσεις για την επόμενη διοργάνωση!

Με νέα ήττα από την Πάτρα αποχαιρέτησε το 35ο ΠΠΔΣ ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης!

Οι Θρακιώτες που επέστρεψαν σε τελική φάση Δικηγορικού Πρωταθλήματος μετά από πέντε χρόνια, ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στην φετινή διοργάνωση με 3 ήττες σε ισάριθμα ματς και τέρματα 0-10.

Ωστόσο όπως τονίζουν, αντίστοιχος ήταν και ο απολογισμός της Εθνικής ομάδας στο Μουντιάλ του 1994 και στην επόμενη τελική φάση που συμμετείχε, η οποία ήταν το Euro 2004 κατάφερε να πετύχει το θαύμα, με τους ίδιους να αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο και να έχουν την ελπίδα να πετύχουν κάτι παρόμοιο στην επόμενη διοργάνωση.

Στα καθαρά αγωνιστικά, η Ροδόπη ήταν αυτή που έχασε τις πρώτες αξιόλογες φάσεις του αγώνα πριν γίνει το 1-0 για την Πάτρα. Στην συνέχεια ο Ουρούμης έχασε δύο μοναδικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει, ενώ οι δύο ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα με το σκορ στο 2-0. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

Η σύνθεση του ΔΣ Ροδόπης στο τελευταίο ματς της φετινής σεζόν:

Πουλακίδας (Αραμπατζίδης), Οικονόμου (Χατζηκυριακίδης), Καρά Χουσεΐν, Βόλτσης, Ντάσιος, Δαλματζής (Γεωργιάδης), Ουρούμης (Πουλακίδας), Κυνηγόπουλος (Μεμέτ), Αντωνίου, Ίτσας.

Share it