Search

Γίνεται Ρουμάνος ο Οκάν Χατζητερζόγλου! Η ομάδα που θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά(+pic)

Στην Ρουμανία θα συνεχίσει την καριέρα του ο ξανθιώτης αμυντικός Οκάν Χατζητερζόγλου που έδωσε τα χέρια με την Ακαδέμικα Κλινσένι.

Η Ακαδέμικα μπορεί να είναι νεοφώτιστη στην Α’ κατηγορία του Ρουμανίκου ποδοσφαίρου ωστόσο έχει μπει αρκετά δυνατά στην αγορά θέλοντας την καλύτερη δυνατή της ενίσχυση. Μια απο τις βασικές επιλογές του συλλόγου ήταν ο Οκάν Χατζητερζόγλου που υπέγραψε το συμβόλαιο του και πλέον εντάσσεται άμεσα στη νέα του ομάδα.

Ο 23χρονος Οκάν Χατζητερζόγλου απο το καλοκαίρι του 2009 μεταπήδησε απο την Γενησέα στα τμήματα Υποδομής του ΑΟΞ, και μετά απο γεμάτες χρονιές σε Κ17 και Κ20 το καλοκαίρι του 2015 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα ως επαγγελματίας. Μετά την πρώτη του χρονιά που δεν πήρε συμμετοχές έχοντας πιο πολλά ματς στην Κ20 την αμέσως επόμενη και με την παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου ο Οκάν Χατζητερζόγλου “άρπαξε απο τα μαλλιά” την ευκαιρία που του έδωσε ο Ρουμάνος κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις στις συνολικά 10 αναμετρήσεις που αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα και αν δεν είχε τον τραυματισμό με τον ΠΑΣ Γιάννενα θα αγωνιζόταν ακόμη περισσότερο μια και ο Ρουμάνος έδειξε πως τον εμπιστεύεται. Την αμέσως επόμενη χρονιά με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ο Χατζητερζόγλου αγωνίστηκε μέχρι τον Γενάρη σε 1 ματς και αποφασίστηκε να παραχωρηθεί δανεικός στον Πανσερραϊκό οπού αγωνίστηκε σε 7 ματς προτού αρχίσουν τα μεγάλα προβλήματα  οικονομικής φύσεως στους Σερραίους που ανάγκασαν σε άμεση λύση του δανεισμού και επιστροφή στην Ξάνθη. Πέρσι αγωνίστηκε σε μόλις 5 ματς στο πρωτάθλημα  και άλλο 1 στο Κύπελλο παίρνοντας συνολικά 368′ λεπτά και έμεινε ελεύθερος απο την Ξάνθη

Να τονίσουμε εδώ πως ο Οκάν δεν άργησε να βρει ομάδα καθώς δέχτηκε αρκετές προτάσεις και δη απο ομάδες του εξωτερικού που είδαν με μεγάλη ενδιαφέρον την περίπτωση του, με τον ίδιο να επιλέγει την φιλόδοξη ομάδα της Ρουμανίας.

Share it