Search

Φαβορί μεν, δύσκολα δε…

Ενδιαφέρουσες επιλογές περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι, με την μάχη της Βραζιλίας και Αργεντινής να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο και την δύσκολη αποστολή των Η.Π.Α. να ακολουθεί.

Βραζιλία – Αργεντινή

Η πρώτη μάχη των ημιτελικών του Κόπα Αμέρικα είναι εδώ και περιλαμβάνει το σπουδαιότερο ντέρμπι της Λατινικής Αμερικής. Η οικοδέσποινα Βραζιλία και η αξιόμαχη Αργεντινή κοντράρονται στο Μπέλο Οριζόντε με αμφότερο σκοπό την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Ωστόσο, οι εκάστοτε συνθήκες διαφέρουν σε μεγάλο βαθμό μεταξύ τους. Η <<Σελεσάο>>, αφού δεινοπάθησε κόντρα στην σκληρή Παραγουάη, καλείται να διαχειριστεί την στάμπα του <<πρέπει>>, καθώς είναι κατά τεκμήριο η καλύτερη ομάδα από τις τέσσερις που συνεχίζουν. Απέναντι της η <<Αλμπισελέστε>> που έφτασε ένα σκαλί πριν το τέλος τελείως αθόρυβα και δίχως να ενθουσιάσει. Ούσα πάντως η μοναδική ομάδα που σκόραρε στα προημιτελικά, η παρέα του Λιονέλ Μέσι οφείλει να κάνει όνειρα τίτλου παρά το δυσοίωνο έργο που έχει απομείνει. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Σολάρι θα στήσει την ομάδα του με αμυντικό προσανατολισμό, κάτι που μας ωθεί στο Χ ημιχρόνου με υποσχόμενη απόδοση.

Αγγλία (Γ) -Η.Π.Α.(Γ)

Μονομαχία ολκής και στην Γαλλία με φόντο τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναίκων. Το Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ υποδέχεται τις δύο πιο θεαματικές ομάδες της φετινής διοργάνωσης. Από την μία οι Αγγλίδες, ευρισκόμενες για πέμπτη σερί φορά στους <<4>>, κυνηγούν την υπέρβαση με όπλο την επιθετική τους δεινότητα. Ξεπέρασαν εύκολα με 3-0 το εμπόδιο της Νορβηγίας στα προημιτελικά και πλέον καλούνται να πράξουν ότι δεν μπόρεσαν το 2015, όταν και αποκλείστηκαν από την Ιαπωνία με 2-1. Οδόφραγμα στα όνειρα των Λιονταριών έρχεται να βάλει το μεγάλο φαβορί για κατάκτηση του τροπαίου. Οι Η.Π.Α. κατέχουν με διαφορά την καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης (22 γκολ), βλέπουν τις Ράπινοου και Μόργκαν να βρίσκονται σε δικό τους γαλαξία (πέντε γκολ αμφότερες) και ευελπιστούν να μείνουν αήττητες για 16ο συνεχόμενο ματς σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου. Παρόλα αυτά, η εμπιστοσύνη των στοιχηματικών εταιρειών στην USWNT είναι έως και ανεξήγητη. Η Αγγλία θα παλέψει και θα βάλει δύσκολα στις Αμερικανίδες, σε ένα ματς που επιλέγουμε το G/G, δείχνοντας πίστη στις επιθετικές γραμμές και των δύο.

 

Περισσότερα προγνωστικά σήμερα στο foxbet.gr

Share it