Search

Αυλαία στα “Ακριτίδεια” με την δεύτερη θέση σε Ελλάδα και Κύπρο για την ΠΑΕ Δασκάλων Ξάνθης!

Με την 2η θέση σε Ελλάδα-Κύπρο ολοκλήρωσε την παρουσία της στα 22α Ακριτίδεια η ποδοσφαιρική ομάδα των Εκπαιδευτικών Ξάνθης.

Η ΠΑΕ Δασκάλων απο τους ομίλους κιόλας του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Εκπαιδευτικών, έδειξε πως έχει πάει στην Λάρισα με υψηλούς στόχους. Και παρά την ήττα στην πρεμιέρα απο την Λεμεσό με 3-1 αντέδρασε εντυπωσιακά και με νίκες 4-0 επί των Ιωαννίνων και 1-0 επί της Άρτας πήρε την πρόκριση για την φάση των “8”.

Στα προημιτελικά που έγιναν το πρωινό της Δευτέρας η ομάδα των Δασκάλων Ξάνθης κέρδισε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι με 9-8(1-1κ.α.) τα Τρίκαλα, ενώ στον ημιτελικό που έγινε το απόγευμα ξεπέρασε και το εμπόδιο της Χαλκίδας ξανά στην διαδικασία των πέναλτι αυτή την φορά με 4-3(επίσης 1-1 ο κανονικός αγώνας). Με το τελευταίο ματς να γίνεται το πρωινό της Κυριακής με την ομάδα της Ξάνθης να βγάζει στο γήπεδο την κούραση απο τα δύο τελευταία της ματς και να γνωρίζει την ήττα με 3-0 απο την ισχυρή ομάδα της Λεμεσού.

Μετά το τέλος του τελικού ακολούθησαν οι απονομές με άπαντες να δίνουν ραντεβού για την επόμενη χρονιά και τα 23α Ακριτίδεια που θα γίνουν στην Κοζάνη.

Share it