Search

Φιλικά με Λάρισα στα Πηγάδια για την Ξάνθη τον Αύγουστο!

Η νέα χρονιά για την Λάρισα ξεκινάει τη Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019. Η προετοιμασία για τους «βυσσινί» θα ξεκινήσει αρχικά με εργομετρικές εξετάσεις, αφού περάσουν από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, θα πραγματοποιηθεί μια ανοιχτή προπόνηση μετά τις 8 Ιουλίου στο AEL FC ARENA, χωρίς ακόμα να έχει οριστικοποιηθεί κάτι.

Η ΑΕΛ θα παραμείνει και θα προπονείται στα Δένδρα ως τη Δευτέρα (15/07) οπότε θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έως την Κυριακή (28/07).Η ΑΕΛ μέχρι τώρα έχει κλεισμένα τέσσερα φιλικά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της, ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Superleague 1, ενώ πιθανότατα θα γίνει φιλικός αγώνα προπονητικού χαρακτήρα με τοπική ομάδα, στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας και εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση τον Αύγουστο, με τον Παναθηναϊκό.

Δύο φιλικά έχουν οριστεί για το Καρπενήσι και δύο εκτός έδρας με το ένα απο αυτά που έγιναν γνωστά να είναι με την Ξάνθη στις 10 Αυγούστου, ωστόσο ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα, μετά την κλήρωση του πρωταθλήματος. Τέλος θυμίζουμε ότι το νέο πρωτάθλημα της Superleague 1 θα ξεκινήσει το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των φιλικών της ΑΕΛ:
Παρασκευή 19 Ιουλίου 2019, ΑΕΛ-Πανιώνιος στο Καρπενήσι
Σάββατο 27 Ιουλίου 2019, ΑΕΛ-Παναιτωλικός στο Καρπενήσι
Κυριακή 4 Αυγούστου 2019, Λαμία-ΑΕΛ στο ΔΑΚ Λαμίας
Σάββατο 10 Αυγούστου 2019, Ξάνθη-ΑΕΛ στο Xanthi FC Arena

Share it