Search

Με 5 ανανεώσεις μπήκε ο Ιούλιος για τον Άρδα Καστανεών!

Πέντε ανανεώσεις συνεργασίας ανακοίνωσε το πρωί της 1ης Ιουλίου ο Άρδας Καστανεών. Πρόκειται για τους Καπετανίδη, Χαριασιάδη, Τσιρούδη, Κασπαρίδη και Γκαργκαβούζη που θα βρίσκονται και τη νέα σεζόν στους «πράσινους».

Η σχετική ανακοίνωση:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τους ποδοσφαιριστές Θανάση Καπετανίδη, Άρη Χαρισιάδη, Σταύρο Τσιρούδη, Σπύρο Κασπαρίδη και Γιάννη Γκαργκαβούζη. 
Και οι πέντε είναι παιδιά των Καστανεών, το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας, και το να ξεκινήσουν οι ανανεώσεις με αυτούς τους 5 ποδοσφαιριστές μόνο τυχαίο γεγονός δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Θανάσης Καπετανίδης

Ο φυσικός αρχηγός και ηγέτης της ομάδας μας θα φοράει την πράσινη φανέλα του Άρδα για ακόμα μια χρόνια (13ή σέζον) και μαζί θα παλέψουμε για την – πολυπόθητη πια για την ομάδα μας -διάκριση. Ο Θανάσης την σεζόν που μας πέρασε είχε μια γεμάτη χρονιά όντας και πάλι αρχηγός του Άρδα έχοντας σημειώσει 22 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και άλλες 5 στο κύπελλο και σημείωσε συνολικά 12 τέρματα.

Άρης Χαρισιαδης

Εκ των αρχηγών του Άρδα ο Άρης, δεν έχει αποχωριστεί πότε την φανέλα της ομάδας μας. Στα 24 του, αυτή θα είναι η 10ή του σεζόν με τα “πράσινα”. Αμυντικός στη θέση (αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και ως μπακ), την περσινή σεζόν κατέγραψε συνολικά 23 συμμετοχές.

Σταύρος Τσιρούδης

Ο Σταύρος, ένας απ’τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες στο ποδόσφαιρο του νομού μας, για 3ή σεζόν θα αγωνίζεται με την αγαπημένη του φανέλα. Στα 17 του χρόνια, έχει ανδρωθεί ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής του Ορέστη και την περσινή χρονιά είχε κλιθεί για να δοκιμασθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού. Την σεζόν 2018-19′ ο Σταύρος αγωνίστηκε ως φορ και ως δεκάρι, έχοντας καταγράψει 13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 3 γκολ και άλλες 4 συμμετοχές στο κύπελλο.

Σπύρος Κασπαρίδης

Ένας απο τους πιο άτυχους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας κατά τη σεζόν που μας πέρασε, ο Σπύρος κατέγραψε πέρυσι μόλις 6 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και άλλες 4 στο κύπελλο (2 γκολ), καθώς ένας σοβαρός τραυματισμός στον αστράγαλο τον κράτησε απο τον Νοέμβριο μακριά απο τους αγωνιστικούς χώρους. Φέτος επιστρέφει δριμύτερος με στόχο ότι ψηλότερο με την πράσινη φανέλα! Στα 27 του, αυτή θα είναι η 12ή σεζόν με τον Άρδα.

Γιάννης Γκαργκαβούζης

Ο…”βενιαμήν” της ομάδας μας, ο Γιάννης στα 15 του για 2ή σεζόν θα αγωνίζεται με τη φανέλα που λατρεύει απο μικρός! Έχοντας κι αυτός μεγαλώσει ποδοσφαιρικά στους “μικρούς” του Ορέστη, ο Γιάννης επέστρεψε πέρσι στην ομάδα μας και κατέγραψε μαζί της 14 συμμετοχές για το πρωτάθλημα (οι 12 ως βασικός) και σημείωσε 1 γκολ ενώ άλλη μια συμμετοχή είχε για τον θεσμό του κυπέλλου.

Έπεται συνέχεια, καλό μήνα σε όλους!»

Share it