Search

Γκολ και…ευρωπαϊκή λύση σε Αφρική και Ιρλανδία

Περιορισμένο το κουπόνι της Δευτέρας, δίχως αυτό να σημαίνει πως αγνοούνται πλήρως οι ευκαιρίες, καθώς Κόπα Άφρικα και Πρέμιερ Ιρλανδίας σώζουν την παρτίδα.

Νότια Αφρική – Μαρόκο

Πέφτει η αυλαία του τέταρτου ομίλου στο κύπελλο Εθνών Αφρικής με μία μάχη που αναμένεται να καθορίσει πολλά όσον αφορά τις διασταυρώσεις των νοκ-άουτ. Νότια Αφρική και Μαρόκο συγκρούονται, σε ένα ματς με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο για τους τυπικά γηπεδούχους. Το σύνολο του Στίουαρτ Μπάστερ τα χρειάστηκε κόντρα στην αξιόμαχη Ναμπίμπια, την οποία υπέταξε με 1-0, σημειώνοντας την δεύτερη νίκη στα τελευταία 17 ματς της σε τελική φάση Κόπα Άφρικα. Πλέον χρειάζεται έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας προκειμένου να πανηγυρίσει την πρόκριση ως μία από τις καλύτερες 3ες, με προσδοκίες ακόμα και για πλασάρισμα στην πρώτη δυάδα, αν η Ακτή Ελεφαντοστού ηττηθεί από την Ναμπίμπια στο έτερο ματς του ομίλου. Βέβαια, ο δρόμος προς την πρόκριση μόνο στρωμένος με ροδοπέταλα δεν είναι. Το Μαρόκο, όντας η καλύτερη ομάδα του ομίλου μέχρι στιγμής, έχει πάρει ήδη την πρόκριση και κυνηγάει ένα θετικό αποτέλεσμα για να εξασφαλίσει την πρωτιά. Παρόλα αυτά, ο Ερβέ Ρενάρ δεν φαίνεται διατεθειμένος να αποφύγει ένα εκτεταμένο ροτέισιον, με αποτέλεσμα ο Ζίγεχ να βρίσκεται στον πάγκο. Η Νότια Αφρική έχει την δίψα της διάκρισης, όμως η εικόνα της δεν την χρίζει άξια εμπιστοσύνης. Πάμε σε επιλογή ευρωπαϊκού χάντικαπ «1 +1», το οποίο βρίσκεται σε ικανοποιητική απόδοση.

Φιν Χαρπς – Κορκ

Νεοφώτιστη εναντίον… δυσάρεστης έκπληξης. Φιν Χαρπς και Κορκ έρχονται αντιμέτωπες στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Ιρλανδίας, σε μια αναμέτρηση για γερά νεύρα και επιτακτική ανάγκη βαθμών για αμφότερους τους μονομάχους. Η Χαρπς κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 της Σλίγκο Ρόβερς στο ματς της προηγούμενης Παρασκευής, σπάζοντας ένα αρνητικό σερί πέντε ηττών. Πλέον, το σύνολο του Όλι Χόργκαν πάει για το 2/2 κόντρα σε μια ομάδα που μοιάζει εδώ και καιρό σκιά του εαυτού της. Ούσα μόλις στην 7η θέση του πίνακα, η Κορκ παλεύει με τους δικούς της δαίμονες, μιας και έχει συμπληρώσει πέντε ματς δίχως νίκη. Το σύνολο του Τζον Κότερ γνωρίζει πως έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ξεσπάσει. Η ιστορία είναι με το μέρος της (έχει να χάσει από την Χαρπς από τον Οκτώβριο του 2010), η λογική λέει πως θα ανοιχτεί και θα προσδώσει γρήγορο ρυθμό στο ματς. Εξαιρετική επιλογή βάση απόδοσης το over 2.5, το οποίο δεν είναι δυνατόν να περάσει ανεπιστρεπτί.

Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος στο foxbet.gr

Share it