Search

“Τελειώνει” άμεσα του Σιώπη στην Αλάνιασπορ! Το “χρυσο” συμβόλαιο του Θρακιώτη μέσου

Τελειωμένη υπόθεση θα πρέπει να θεωρείται η μετακίνηση του Μανώλη Σιώπη στην Αλάνιασπορ, με τους Τούρκους να έχουν ενεργοποιήσει σχετική ρήτρα στο συμβόλαιο του βραχύσωμου μέσου με τον Αρη.

Στα ταμεία της ΠΑΕ Αρης θα μπει ένα ποσό που φτάνει τις 500 χιλιάδες ευρώ και αντιστοιχεί στη ρήτρα αποδέσμευσης που είχε προβλεφθεί στο διετές συμβόλαιο που είχε υπογράψει πέρυσι το καλοκαίρι. Αντιλαμβάνεται κανείς πως ο Αρης δεν είχε το δικαίωμα να απορρίψει την προσφορά, ενώ από την 1η Ιανουαρίου του 2020 ο Σιώπης μπορούσε να διαπραγματευτεί τη μετακίνησή του σε άλλη ομάδα ως ελεύθερος, με τους «κιτρινόμαυρους» να μην λαμβάνουν το παραμικρό χρηματικό αντίτιμο.

Από τη δική του πλευρά, ο Εβρίτης αμυντικός μέσος θα βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα, με τις απολαβές που του προσφέρονται να προκαλούν… ίλιγγο. Συγκεκριμένα, προβλέπεται κλιμακούμενη αύξηση, με τον πρώτο χρόνο να του αποφέρει 550 χιλιάδες, τον δεύτερο 650 χιλιάδες και τον τρίτο 750 χιλιάδες ευρώ! Αν ο Σιώπης, δηλαδή, εξαντλήσει το συμβόλαιο του, στον λογαριασμό του (μαζί με τα μπόνους) θα μπει ένα ποσό μεγαλύτερο των δύο εκατομμυρίων ευρώ!

Share it