Search

Πρώτο χτύπημα με Ψυχουδάκη απο τον Ορφέα Ξάνθης που ενισχύεται στον άσσο!

Στην ολοκλήρωση της πρώτης του μεταγραφής προχώρησε ο Ορφέας Ξάνθης που ενισχύεται στον άσσο αποκτώντας τον νεαρό Καβαλιώτη τερματοφύλακα, Κώστα Ψυχουδάκη απο την Κεραμωτή.

Ο νεαρός πορτιέρο που πέρσι είχε μια εξαιρετική σαιζόν στην Κεραμωτή βοηθώντας την στην άνοδο απο την Β’ στην Α’ ΕΠΣ Καβάλας, μετά την εξαιρετική του παρουσία στα φιλικά του Ιούνη με την φανέλα των “κιτρινόμαυρων” έπεισε και με το παραπάνω και απο τη νέα χρονιά θα φορά την φανέλα του Ορφέα Ξάνθης στη νέα Γ’ Εθνική

Την μεταγραφή ανακοίνωση ο σύλλογος της Κεραμωτής που δεν έκρυψε την χαρά του για το σημαντικό άλμα στην καριέρα του Κώστα Ψυχουδάκη, ενώ παράλληλα έκανε γνωστό πως θα προχωρήσει στην απόκτηση τερματοφύλακα που σύμφωνα με πληροφορίες του Sportsaddict θα είναι Ξανθιώτης!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα και υπαίθριες δραστηριότητες

Η ανακοίνωση της Κεραμωτής αναφέρει:

Ένα παιδί απ’ το χωριό μας, που πέρσι ήταν βασικός στην ομάδα μας στη θέση του τερματοφύλακα, κάνει ένα βήμα ακόμη για κάτι παραπάνω, ο Κωσταντίνος Ψυχουδάκης παίρνει μεταγραφή από την ομάδα μας, στην Γ εθνική στην ομάδα του Ορφέα Ξάνθης.
Του ευχόμαστε καλή πορεία Με την καινούργια του ομάδα και προπαντώς με υγεία!

Μετά από αυτήν την έλλειψη για την ομάδα μας,καταλαβαίνετε ότι η ομάδα μας χρειάζεται τερματοφύλακα,έχουν βρεθεί και σε λίγο καιρό θα ανακοινωθούν και επίσημα.

Share it