Search

Έρχεται και ανακοινώνεται απο την Ξάνθη ο τοπ σκόρερ των πρωταθλημάτων Νέων της Super League Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης!

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η έβδομη μεταγραφή της Ξάνθης, με τους Θρακιώτες να αποκτούν ένα σπουδαίο ταλέντο, κάνοντας δικό της τον 19χρονο επιθετικό του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρο Γκαργκαλατζίδη.

Ο Γκαργκαλατζίδης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportsaddict θα βρεθεί την Δευτέρα στην Ξάνθη για να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος και να ανακοινωθεί επίσημα απο την ομάδα της Ξάνθης. Ο διεθνείς με τις μικρές Εθνικές ομάδες επιθετικός θα αποκτηθεί με την μορφή του δανεισμού απο τον ΠΑΟΚ, με τους ξανθιώτες να πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του κορυφαίου σκόρερ την τελευταία διετία στα πρωταθλήματα Νέων της Super League

Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 Î¬Ï„Î¿Î¼Î±Ο Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης είναι ένας καθαρόαιμος σέντερ φορ με άνεση όμως να αγωνίζεται και σε ελεύθερο ρόλο πίσω απο το 9αρι και στα άκρα της επίθεσης. Πρόκειται για έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή που παράλληλα διαθέτει σωματικά προσόντα. Ψηλό παιδί, άνετο με τη μπάλα στα πόδια, δυνατός και με το κεφάλι, διαθέτει την ευχέρεια να σκοράρει. Διεθνής, αν και μικρός, με την Κ17 αλλά και με την Εθνική Νέων. Ήταν πρώτος σκόρερ με 15 γκολ της πρωταθλήτριας Κ15 τη σεζόν 2014-15, ήταν βασικό στέλεχος και της επιτυχίας της Κ17 τη σεζόν 2015-16 με 11 γκολ, όπως και της κατάκτησης του πρωταθλήματος της Κ20 αλλά και πέρσι της Κ19 του ΠΑΟΚ. Αξιοσημείωτη λεπτομέρεια πως και ως παίκτης της Κ14 ήταν πρώτος σκόρερ με 15 γκολ σε επίσημα ματς αλλά και την τελευταία διετία στις ομάδες Κ19 και Κ20 του ΠΑΟΚ έχοντας συνολικά 27 γκολ σε 42 συμμετοχές!

Αξίζει επίσης να τονιστεί πως την τελευταία πενταετία έχει κατακτήσει πρωτάθλημα με την Κ15, την Κ17, την Κ20 και πέρσι με την Κ19 με εντυπωσιακές εμφανίσεις, με πολλούς να τον χαρακτηρίζουν ένα απο τα μεγαλύτερα ανερχόμενα φορ του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο 19χρονος φορ πλέον με την παρουσία του στην Ξάνθη αποκτά ένα ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο να δείξει πως είναι έτοιμος και ικανός να αγωνιστεί και στο Ανδρικό πρωτάθλημα της Super League αρπάζοντας απο τα μαλλιά της ευκαιρίες που θα του δοθούν. Ενώ στα θετικά για τον Θεσσαλονικιό φορ ως προς την γρήγορη προσαρμογή του αποτελεί και η παρουσία του συμπαίκτη του με την Εθνική Νέων και καλό του φίλο Οκάν Σουλεϊμάν.

Share it