Search

Υποψήφιος για αντικαταστάτης του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ ο Μαρίνος Ουζουνίδης!

Ο ΠΑΟΚ μπήκε ξαφνικά σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή μετά την ξαφνική αποχώρηση Λουτσέσκου(θυμηθείτε ΕΔΩ)

Ο χρόνος πιέζει, καθώς μετά από δύο μέρες η ομάδα φεύγει για το Απελντοορν της Ολλανδίας, όπου θα κάνει το πρώτο στάδιο της βασικής προετοιμασίας της, γι’ αυτό και οι διαθέσιμες λύσεις εξετάζονται πυρετωδώς.

Το metrosport.gr παραθέτει όλα τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής, καθώς και τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι, από τα οποία ξεχωρίζει εκείνο του Μαρίνου Ουζουνίδη:

Η αρχική συζήτηση αφορούσε στο όνομα του Πάμπλο Γκαρσία, απόλυτα λογικό, καθώς είναι πετυχημένος στην Κ-19 και υπάρχει και το επίσης πετυχημένο παράδειγμα του Βλάνταν Ίβιτς. Εκφράστηκε προβληματισμός για την απειρία του σε επίπεδο ανδρικών ομάδων και το κατά πόσο θα μπορούσε να μπει από την αρχή στα δύσκολα και να αναλάβει τώρα την προετοιμασία της ομάδας (ακόμη και ο Ίβιτς είχε περάσει τρεις μήνες στην ομάδα πριν πάει σε καλοκαρινή προετοιμασία), ενώ τονίστηκε και το γεγονός ότι ακόμη δεν έχει πάρει το δίπλωμα του προπονητή UEFA Pro και ίσως θα πρέπει να του δοθεί λίγος ακόμη χρόνος μέχρι να ετοιμαστεί πλήρως για το μεγάλο βήμα του πρώτου προπονητή του ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό και δεν έγινε επικοινωνία μαζί του στην Κω όπου βρίσκεται για διακοπές.

Συζητήθηκαν διάφορα ονόματα ξένων τεχνικών (ακούστηκε μέχρι και αυτό του Μιρτσέα Λουτσέσκου!), όμως, αυτό που έπεσε και θεωρείται ρεαλιστική λύση (με δεδομένη και την περσινή εμπειρία του από τα προκριματικά του Champions League) είναι του Μαρίνου Ουζουνίδη που έχει έτοιμο τιμ για να αναλάβει άμεσα.

Μέχρι τώρα δεν είχε επιβεβαιωθεί επαφή με τον Εβρίτη τεχνικό, ωστόσο, δεν αποκλείεται να επιχειρηθεί τις επόμενες ώρες, αν δεν προκύψει κάποια πολύ ενδιαφέρουσα και ταιριαστή λύση από το εξωτερικό.

Share it