Search

Εγκρίθηκε η προκήρυξη της νέας Γ’ Εθνικής απο την ΕΠΟ! Παράταση μέχρι της 5/8 η δήλωση συμμετοχής

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδρίασε την Πέμπτη (27/6), όμως δεν ενέκρινε τους κανονισμούς της νέας σεζόν, μεταφέροντας το θέμα στην επόμενη συνεδρίαση στο τέλος Ιουλίου.

Αιτία είναι οι αντιδράσεις που υπήρξαν πριν από λίγες ημέρες στο προηγούμενο συμβούλιο για το θέμα του νέου κανονισμού Διαιτησίας. Αντίθετα, πέρασε κανονικά η πρόταση της Ένωσης Β’ Εθνικής ώστε να υπάρξει παράταση μέχρι τις 25 Ιουλίου για την κατάθεση των προκηρύξεων των νέων πρωταθλημάτων. Παράλληλα εγκρίθηκε και το συνοπτικό πρόγραμμα αγώνων της Σούπερ Λίγκας 1 και η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

«Συνεδρίασε σήμερα σε πλήρη σύνθεση η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, παρουσία του ανεξαρτήτου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA κ. Πετρ Φούσεκ και των μελών της Επιτροπής Παρακολούθησης των FIFA/UEFA κ.κ. Χέρμπερτ Χούμπελ, Έντι Ντερβισάι και Ιβάν Βέλα και Μάριου Γεωργίου.

Η Εκτελεστική Επιτροπή ενέκρινε το ετήσιο συνοπτικό πρόγραμμα αγώνων της Super League1 περιόδου 2019-20, την προκήρυξη πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής κατηγορίας περιόδου 2019-20 και το αίτημα της Football League οι προκηρύξεις των πρωταθλημάτων 2019-20 να κατατεθούν στην Ε.Π.Ο. έως τις 25 Ιουλίου 2019.

Η έγκριση του συνόλου των κανονισμών της περιόδου 2019-20 ανεβλήθη για την επόμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, η οποία έχει προγραμματισθεί για την 31η Ιουλίου 2019».

Share it