Search

Έτοιμος για την αποψινή του πρεμιέρα στην Τελική φάση του 35ου ΠΠΔΣ ο Δικηγορικός Σύλλογος Ροδόπης!

Πρεμιέρα κάνει απόψε στην τελική φάση του 35ου ΠΠΔΣ ο Δικηγορικός Σύλλογος που αναμένεται να εκπροσωπήσει την Θράκη στην διοργάνωση που διεξάγεται φέτος στην Ρόδο.

Οι Κομοτηναίοι στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του Β’ Ομίλου αντιμετωπίζουν τον ΑΡ.Μ.Α. που αποτελεί και το πρώτο φαβορί του γκρουπ για πρόκριση στα προημιτελικά, με το ματς να κάνει σέντρα στις 20:45 και να διεξάγεται στο Καρακόνερο, γήπεδο με τεχνικό χλοοτάπητα.

Η ομάδα της Ροδόπης βρίσκεται στην Ρόδο από χθες και θα αγωνιστεί στο τουρνουά και με μερικές απουσίες λόγω των ερχόμενων Βουλευτικών εκλογών που όπως ήταν αναμενόμενο δεν άφησαν ανεπηρέαστο το τουρνουά των Δικηγόρων, τόσο στους συμμετέχοντες των περισσότερων ομάδων, όσο και στην δομή του Πρωταθλήματος αφού αυτό θα σπάσει σε δύο κομμάτια. Συγκεκριμένα ήδη από χθες και μέχρι τις 1/7 θα διεξαχθεί η φάση των ομίλων και στις 3 Ιουλίου θα γίνουν τα προημιτελικά, ενώ η ημιτελική φάση και ο Τελικός θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 6-8 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζουμε πως η Ροδόπη την 2η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Sui Generis, ενώ στην αυλαία της φάσης των ομίλων θα διασταυρώσει τα ξίφη της με την Πάτρα, στα δύο ματς που ουσιαστικά θα κρίνουν και την πρόκριση.

Αναλυτικά οι τέσσερις όμιλοι και οι συμμετέχοντες της τελικής φάσης:

Α’ ομιλος : ΣΟΛΩΝ, ΛΕΜΕΣΟΣ, ΧΑΝΙΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΗ.
Β’ όμιλος : ΑΡΜΑ, ΠΑΤΡΑ, SUI GENERIS, ΡΟΔΟΠΗ.
Γ’ όμιλος : ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, ΗΛΕΙΑ, ΚΑΒΑΛΑ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ.
Δ’ Όμιλος : ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΡΟΔΟΣ, ΑΓΡΙΝΙΟ, ΒΟΛΟΣ

Δείτε πώς παρουσίασε τον ΔΣ Ροδόπης η Διοργανώτρια Αρχή:

Δ.Σ. ΡΟΔΟΠΗΣ
Η ομάδα του Δ.Σ. ΡΟΔΟΠΗΣ, ενισχυμένη και με συναδέλφους από τον Δ.Σ. ΔΡΑΜΑΣ, πέτυχε την πρόκρισή της στην τελική φάση μετά από 4 χρόνια αφού συμμετείχε, σαν συνδιοργανωτής πάλι με την ομάδα της Δράμας, στην διοργάνωση του 2015 στη Δράμα. Εκεί που επαναλήφθηκε το φετινό σκηνικό με τη διακοπή του πρωταθλήματος και τη συνέχισή του με τους ημιτελικούς και τον τελικό τον Σεπτέμβριο, όταν επεβλήθησαν τα γνωστά capital controls. Μετά από συναρπαστική μάχη με τις ομάδες του Δ.Σ. ΒΟΛΟΥ και του Δ.Σ. ΞΑΝΘΗΣ πήρε την πρόκριση επειδή είχε καλύτερη επίθεση από τον Δ.Σ. ΞΑΝΘΗΣ έχοντας πετύχει συνολικά 18 τέρματα ενώ ο Δ.Σ. ΞΑΝΘΗΣ 15 αφού και τα δύο μεταξύ τους παιχνίδια είχαν λήξει ισόπαλα με σκορ 2-2 και στη διαφορά τερμάτων είχαν ενεργητικό 10 τερμάτων η κάθε μία (18-8 ο Δ.Σ. ΡΟΔΟΠΗΣ και 15-5 ο Δ.Σ. ΞΑΝΘΗΣ). Το ρόστερ της ομάδας αποτελείται από 21 ποδοσφαιριστές, 14 δικηγόρους, 2 ασκούμενους δικηγόρους, 2 του ευρύτερου χώρου της δικαιοσύνης (δικαστικοί υπάλληλοι) και 3 δημόσιους υπαλλήλους (1 αστυνομικό, 1 συνταξιούχο στρατιωτικό κι 1 υπάλληλο του δημοσίου).
Στην προκριματική φάση είχε 3 νίκες (5-0 με Δ.Σ. ΒΕΡΟΙΑΣ εντός και 2-0 α.α. εκτός, 5-0 με Δ.Σ. ΒΟΛΟΥ εντός), 2 ισοπαλίες (2-2 με Δ.Σ, ΞΑΝΘΗΣ εντός και εκτός έδρας) και 1 ήττα (2-4 από Δ.Σ. ΒΟΛΟΥ εκτός). ΄Ετσι συγκέντρωσε 11 βαθμούς έχοντας τέρματα 18-8, και χάρη στην επίθεσή της πήρε την πρόκριση στην τελική φάση.
Ο μέσος όρος ηλικίας του ρόστερ της ομάδας ανέρχεται στα 40,47 έτη. Νεαρότερος σε ηλικία ποδοσφαιριστής είναι ο ασκούμενος δικηγόρος Σίμων Κούκουρης που γεννήθηκε την 02/12/1995 και μεγαλύτερος σε ηλικία ο «Τζόρνταν» Γεωργιάδης που γεννήθηκε την 18/04/1960. Και φυσικά συνεχίζει ακόμη ο αειθαλής Γιάννης Ίτσας που είναι μόνο 56 ετών.

Share it