Search

Στο στόχαστρο Ελληνικών και Κυπριακών ομάδων ο Ραφαήλ Μελισσόπουλος!

Σε αναζήτηση του επόμενου ποδοσφαιρικού του προορισμού βρίσκεται ο πρώην αρχηγός των τμημάτων Υποδομής της Ξάνθης, και πρωταθλητής Ελλάδας με την Κ17 το 2014, Ραφαήλ Μελισσόπουλος.

Ο “Μέλι” που στις 28 Μαΐου έμεινε ελεύθερος απο την αγαπημένη του Ξάνθη(θυμηθείτε ΕΔΩ), αποχαιρετώντας την μετά απο μια 12ετια που είχε παρουσία σε όλα τα τμήματα του συλλόγου, και πλέον βρίσκεται εδώ και σχεδόν ένα μήνα σε συνεχείς επαφές σχετικά με το μέλλον του.

Δεν λείπουν οι προτάσεις, και πως να λείψουν άλλωστε καθώς μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που ακόμη και στις λίγες ευκαιρίες που πήρε στην ΠΑΕ έδειξε ένα μικρό δείγμα του ταλέντου του, με την δεδομένη ποιότητα του που έδειξε όλα τα χρόνια της παρουσίας του στα τμήματα Υποδομής αλλά και στον δανεισμό στο ΝΠΣ Βόλου προ διετίας να τραβά το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων.

Σαφέστατα σε αυτό βοηθά και η ηλικία του, με τον 22χρονο Ξανθιώτη μεσοεπιθετικό να μελετά προσεκτικά τις προτάσεις που έχει στα χέρια του ώστε να κάνει την καλύτερη επιλογή για το μέλλον του. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportsaddict ήδη ο ξανθιώτης χαφ έχει δεχτεί κρούση απο δύο Ελληνικές ομάδες, αμφότερες της Super League, αλλά και απο δύο Κυπριακές ομάδες που αγωνίζονται στην Α’ κατηγορία του πρωταθλήματος της Κύπρου και έχουν δείξει αρκετά έντονο ενδιαφέρον.

Το ταλέντο υπάρχει, η όρεξη για δουλειά υπάρχει οπότε το μόνο που μένει πλέον είναι να ξεκαθαρίσει το που θα επιλέξει ο Ραφαήλ Μελισσόπουλος να συνεχίσει την καριέρα του, κάτι που δεν θα αργήσει πολύ…

Share it