Στον ΠΑΟΚ για 4η χρονιά ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης!

Παίκτης του ΠΑΟΚ θα είναι για 4η σερί σεζόν ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Ο Εβρίτης λίμπερο συμφώνησε με την διοίκηση του «δικεφάλου» και έτσι παραμένει κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Ο λίμπερο του Π.Α.Ο.Κ. Δημήτρης Κωνσταντινίδης μετά την ανανέωση του συμβολαίου του για τέταρτη συνεχή χρόνια μίλησε για τη νέα σεζόν 2019-20 αλλά και τους στόχους του ίδιου και του δικεφάλου:

«Να επιστρέψουμε στην κορυφή της Ελλάδας»

Ο έμπειρος αθλητής, ανέφερε: «Ακόμη μια χρονιά συνεχίζω στον ΠΑΟΚ…είναι η τέταρτη συνεχόμενη. Αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά για μένα να βρίσκομαι σε αυτόν τον τόσο μεγάλο σύλλογο. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, όλα αυτά τα χρόνια, από τη συνεργασία μου με τη διοίκηση και γενικότερα με όλους τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ, τους οποίους πλέον νιώθω σαν οικογένεια!

Είναι η 6η συνεχόμενη σεζόν που οι υπεύθυνοι ετοιμάζουν ένα αξιόμαχο σύνολο, με πολύ βάθος σε όλες τις θέσεις, έτσι ώστε η ομάδα να επιστρέψει στη κορυφή της Ελλάδας και παράλληλα να έχει μια πολύ καλή παρουσία και στη Ευρώπη. Από την πλευρά μου, είμαι πάντα έτοιμος να προσφέρω το 100% των δυνατοτήτων μου και να βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια.

Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω να συνεργάζομαι με τον Γιούρι Φιλίποφ. Ήδη, σε αυτό το μικρό διάστημα που υπήρξε στην ομάδα, βοήθησε αρκετά και άλλαξε πολλά πράγματα. Θεωρώ, πως τη νέα σεζόν, αυτό θα είναι το κλειδί της επιτυχίας μας. Να δουλέψουμε σκληρά μαζί του, να βελτιωθούμε, να γίνουμε ομάδα και να κατακτήσουμε τους στόχους μας! Είναι ξεκάθαρο πλέον, για τον βολεϊκό ΠΑΟΚ, η επιστροφή στη κορυφή είναι μονόδρομος!

Η αποχή από τους αγώνες, γενικά, είναι μεγάλη. Ανυπομονώ, λοιπόν, να επιστρέψουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να ζήσουμε πάλι αυτή την τρελή ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος μας στο παλατάκι. Περιμένουμε δείξει για άλλη μια χρονιά τη στήριξή του, έτσι ακριβώς όπως κάνει όλα αυτά τα χρονιά… τόσο στις καλές όσο και στις δύσκολες στιγμές μας!».

Share it