Search

Over το Καμερούν, κερδίζει η Γκάνα

Κόπα Άφρικα έχει κατά κύριο λόγο το αγωνιστικό πρόγραμμα της σημερινής ημέρας, κρατάμε την επιλογή στο over στο Καμερούν και τον άσο της Γκάνας για να πληρωθούμε.

Καμερούν – Γουινέα-Μπισάου

Δεν έχει ξεκινήσει με τους καλύτερους οιωνούς η προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου για το Καμερούν. Η αποστολή έφτασε με καθυστέρηση στην Αίγυπτο, αφού οι παίκτες βρίσκονται σε κόντρα με την κυβέρνηση για τα μπόνους που δεν τους έχουν καταβληθεί. Ωστόσο οι παίκτες είπαν ότι θα παλέψουν. Στα αγωνιστικά εκτός είναι ο σκόρερ του τελικού του ’17 Αμπουμπακάρ (Ε,65/20). Από την άλλη πλευρά η Γουινέα-Μπισάου δεν προετοιμάστηκε στις καλύτερες συνθήκες αφού το γήπεδο “Estadio 24 de Septembro”, δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις για προπόνηση επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Το Καμερούν ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί, όμως μετά τα όσα έγιναν δεν θα ρισκάρουμε, θα επιλέξουμε το ασιατικό “over 2”, σε αποδόσεις γύρω στο 2.

Γκάνα- Μπενίν

Πίστη για την κατάκτηση του τροπαίου εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας Τζέιμς Κέσι Άπια,παρότι στα δύο τελευταία δεν σκόραρε και είχε απολογισμό μία ήττα και μία ισοπαλία (0-0 από τη Ν. Αφρική και ήττα 0-1 από τη Ναμίμπια). Έξτρα κίνητρο για τους παίκτες η παρουσία στις εξέδρες του προέδρου της χώρας Νάνα Ακούφο-Άντο. Πολύ καλή εικόνα παρουσίασε στα δύο τελευταία φιλικά πριν από την έναρξη της διοργάνωσης είχε το Μπενίν, ειδικά σε αυτό απέναντι στη Μαυριτανία ήταν εξαιρετικό και επιράτησε με 3-1, με χατ-τρικ του επιθετικού της Χάντερσφιλντ Στιβ Μουνιέ. Στα αγωνιστικά εκτός είναι ο τιμωρημένος Σεσενιόν (Μ, αρχηγός, 74/22) και σύμφωνα με δημοσιεύματα ο προπονητής δεν έχει κατασταλάξει ακόμα στη διάταξη που θα χρησιμοποιήσει. Η Γκάνα είναι φαβορί απέναντι σε μία ομάδα που δεν πάει καλά στις τελικές φάσεις, με μόλις μία ισοπαλία σε εννιά αγώνες. Ο άσος δίνει γύρω στο 1.70 στις περισσότερες στοιχηματικές και θα τον ποντάρουμε.

Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος στο foxbet.gr

Share it