Search

Οι αρχηγοί αποφάσισαν: Αυτοί είναι οι κορυφαίοι προπονητές της σεζόν στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Ακόμη μία αγωνιστική χρονιά έφτασε στο τέλος της στην Α’ ΕΠΣ Θράκης, με το SportsAddict.gr να προχωρά σε μια νέα ενδιαφέρουσα έρευνα-γκάλοπ, μετά και από αυτή που ανέδειξε τους κορυφαίους παίκτες της σεζόν, ζητώντας από τους 12 αρχηγούς της Α’ ΕΠΣ Θράκης να ψηφίσουν και να αναδείξουν τους κορυφαίους προπονητές του φετινού πρωταθλήματος.

Άλλωστε κακά τα ψέμματα καλύτερος κριτής των προπονητών από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές τους και δη αυτούς που έχουν επιλεγεί ως αρχηγοί δεν υπάρχει. Να σημειώσουμε πως σε περιπτώσεις ομάδων που είχαν στην διάρκεια της σεζόν περισσότερους από έναν αρχηγό, το δικαίωμα ψήφου είχε εκείνος που φόρεσε το περιβραχιόνιο τις περισσότερες φορές.

Ο κάθε αρχηγός ψήφισε 3 προπονητές, με την σειρά που εκείνος έκρινε από τον 1ο έως τον 3ο. Ο 1ος έπαιρνε 3 πόντους, ο 2ος 2 και ο 3ος 1 πόντο.

Μετά από το άθροισμα των ψήφων προέκυψε ότι οι 3 κορυφαίοι προπονητές για τη φετινή σεζόν στην Α’ ΕΠΣ Θράκης, αλφαβητικά και όχι με την θέση που κατέλαβαν, είναι οι Κουτσογιάννης Σπύρος της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, Μπαχαρίδης Νίκος του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου και Χαριτόπουλος Βασίλης της Ελπίδας Σαπών.

Σε επόμενη ανάρτηση θα ανακοινωθεί ποιος από τους παραπάνω συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους, αλλά και ποιοι άλλοι προπονητές ψηφίστηκαν!

Share it