Search

“Όλη η πόλη μια ομάδα” για το ηχηρό comeback του Πανθρακικού στις εθνικές κατηγορίες!

Στις εθνικές κατηγορίες φιλοδοξεί να επιστρέψει ο Πανθρακικός και αυτό μπορεί να το κάνει πραγματικότητα μόνο αν και ο κόσμος της Κομοτηνής είναι σύμμαχος.

Έτσι με ανακοίνωση του ο σύλλογος καλεί τους Κομοτηναίους να στηρίξουν την ομάδα, με την παρουσία τους στο γήπεδο και την αγορά καρτών διαρκείας που έχουν ήδη κυκλοφορήσει!

Η σχετική ανακοίνωση:

“Με το σλόγκαν «Όλη η πόλη μία ομάδα», το οποίο αποτέλεσε το σήμα-κατατεθέν της χρυσής πορείας του Πανθρακικού στην δεκαετία του 2000, η ομάδα μας πραγματοποιεί νέα προσπάθεια με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣ Θράκης αλλά κυρίως της δημιουργίας εκ νέου του πυρήνα φιλάθλων, ο οποίος είχε δώσει στην ομάδα μας τη δυναμική και την ώθηση για να πετύχει όσα έγιναν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Και επειδή ομάδα χωρίς κόσμο δεν έχει λόγο να υφίσταται, καλούμε όλους τους Κομοτηναίους και μη, να στηρίξουν την προσπάθεια μας αγοράζοντας τις κάρτες διαρκείας. Η δυναμική παρουσία του κόσμου θα δώσει σε όλους μας την δυναμική που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας!

Ενωμένοι, συσπειρωμένοι, με την φλόγα να καίει δυναμικά στα στήθη όλων μας, ο Πανθρακικός είναι εδώ και ετοιμάζεται για νέα μεγάλα ταξίδια! Ραντεβού στο ΔΑΚ!

Σημεία πώλησης Εισιτηρίων Διαρκείας:

1) «Το Ραχάτι» , Ηροδότου 5

2) Μεσιτική Εταιρεία Ακινήτων «Λεφόγλου Μπασδάνη –Σακάρης ΙΚΕ» , Ορφέως 32

Επιπλέον όλα τα μέλη της Διοίκησης διαθέτουν Εισιτήρια Διαρκείας”

Share it