Search

Βασικός στην ισόπαλη πρεμιέρα της Γουινέας στο Copa Africa ο Μίκαελ Ντίρεσταμ!

Με ισοπαλία 2-2 απέναντι στην Μαδαγασκάρη άνοιξε η αυλαία της παρουσίας της Γουινέας στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, με τον αμυντικό της Ξάνθης Μίκαελ Ντίρεσταμ να ξεκινά βασικός στο δεξί άκρο της άμυνας και να αγωνίζεται σε όλο το ματς.

Η Γουινέα πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Καμπά στο 34′ με το 1-0 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους. Στην επανάληψη η Μαδαγασκάρη αιφνιδίασε τους αντιπάλους της και στο 48′ ισοφάρισε το ματς με γκολ του Ανδριαναντέναινα, και μάλιστα στο 55′ έκανε την ολική ανατροπή με τέρμα του Ανδριαμαχιτσινόρο. Απο εκεί και πέρα ξεκίνησε το μονότερμα της Γουινέας που πίεσε για την ισοφάριση κάτι που κατάφερε στο 66′ με τέρμα του Καμάνο, με το 2-2 να μένει μέχρι το φινάλε παρότι η Γουινέα όντας καλύτερη είχε αρκετές φάσεις για να πάρει τη νίκη.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Νιγηρία κέρδισε με 1-0 το Μπουρουντί. Την επόμενη αγωνιστική η Γουινέα του Ντίρεσταμ θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 26 Ιουνίου την Νιγηρία ενώ την ίδια ημέρα η Μαδαγασκάρη θα αντιμετωπίσει το Μπουρουντί.

Θυμίζουμε πως πέρα απο τον Ντίρεσταμ στο Copa Africa η Ξάνθη έχει και δεύτερο εκπρόσωπο με την Μαυριτανία του Κασά Καμαρά να μπαίνει στην μάχη της διοργάνωσης την Δευτέρα(24/6) οπού θα αντιμετωπίσει το Μάλι.

 

Share it